Bir müdür, bir öğretmen, bir göçmen... Aydın'da bir günde üç intihar

Bir müdür, bir öğretmen, bir göçmen... Aydın'da bir günde üç intihar
Aydın'ın bir gün içinde 3 kişi kendi canına kıydı. Koçarlı ilçesinde bir fabrikada müdür olarak çalışan İbrahim Ç. kendisini çelik konstrüksiyona bağladığı kablo ile asarak, Efeler'de bilgisayar öğretmenliği yapan Gizem İlanbey kendisini 5’inci kattan aşağı atarak, Aydın Geri Gönderme Merkezi’nde Afgan uyruklu Sayyid Ümit Sadat çarşafla kendisini asarak yaşamına son verdi.

Aydın''ın Koçarlı ilçesinde bir fabrikada müdür olarak çalışan, evli ve 2 çocuk babası 41 yaşındaki İbrahim Ç., saat 08.00 sıralarında, odasında çelik konstrüksiyona bağlanmış kablo ile asılı halde bulundu. İhbar üzerine fabrikaya gelen sağlık ve polis ekipleri, İbrahim Ç.''nin intihar ettiğini tespit etti. İbrahim Ç.''nin cansız bedeni, Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Efeler’e bağlı Yedi Eylül Mahallesi Bağkur evlerinde yaşayan ilçedeki bir okulda bilgisayar öğretmenliği yapan Gizem İlanbey 5’inci kattan kendini aşağı attı. 33 yaşındaki kadın, olay yerinde yaşamını yitirdi. İlanbey’in depresyon ilacı kullandığı belirtildi. 

Aydın Geri Gönderme Merkezi’nde ise 19 yaşındaki Afgan uyruklu Sayyid Ümit Sadat kendisini çarşafla asarak hayatına son verdi. 

İntihar olayları hakkında soruşturma başlatıldı.  
 

İlgili Haberler