Vivo'nun yeni telefonunun tanıtım tarihi sızdı

Vivo'nun yeni telefonunun tanıtım tarihi sızdı
Vivo markasının yeni üretmiş olduğu Vivo X Fold modelinin tanıtım tarihi sızdırıldı. Yeni modelle birlikte tanıtılması bekleniyor.

ShiftDelete''den alınan bilgilere göre; yeni model, gücünü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 8 Gen 1 işlemciden alacak. 4nm teknolojisi ile üretilen işlemcide bir adet 3.0GHz ARM Cortex-X2, üç adet 2.5GHz ARM Cortex-A710 ve dört adet 1.8GHz ARM Cortex-A510 çekirdek bulunuyor. İşlemci ayrıca Adreno 730 grafik arabirimini bünyesinde barındırıyor.

Yeni modelin ekran özelliklerinin iddialı olacağı sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor. Açıldığında 8 inç olacağı sızdırılan cihaz, Quad HD Plus çözünürlük ile kullanıcılara sunulacak. Ayrıca cihazda 120Hz tazeleme hızının yer alacağı belirtiliyor.

Cihaz, diğer katlanabilir modellerden farklı olarak dörtlü kamera dizilimiyle karşımıza çıkacak. Cihazın 50 Megapiksel ana kamera, 48 Megapiksel geniş açılı kamera, 12 Megapiksel telefoto kamera ve 8 Megapiksel kamerayla tanıtılacağı belirtiliyor.. Özçekim kamerası konusunda henüz bilgi mevcut değil.

Vivo X Fold, 80W hızlı şarj ve 50W kablosuz şarj teknolojilerine sahip 4.600 mAh bataryaya sahip olacak. Vivo, tanıtım tarihini 28 Mart’ta açıklayacaklarını belirtti. Yeni modelin Nisan ayının ilk haftasında tanıtılacağı sızdırılan bilgiler arasında yer alıyor. Ayrıca Vivo’nun X Fold ile birlikte X Note ve Vivo Pad modellerini de tanıtması bekleniyor.

İlgili Haberler