Turgay Yıldız sanki hiç ölmemiş gibi mesaj gönderdi! Ölmeden yıllar önce dolar ve euronun bugünkü halini gördü

Turgay Yıldız sanki hiç ölmemiş gibi mesaj gönderdi! Ölmeden yıllar önce dolar ve euronun bugünkü halini gördü
Döviz rekora koşarken usta tiyatro oyuncusu Turgay Yıldız’ın “Yaşasın Dolar Yaşasın Öyro!” skeci akıllara geldi.

Dolar ve Euro her geçen gün rekor tazeliyor, son olarak 1 Dolar 16 liraya,1 Euro ise 18 liraya yükseldi.

Geçtiğimiz Temmuz ayında kalp spazmı geçirerek 56 yaşında hayatını kaybeden usta tiyatro sanatçısı Turgay Yıldız’ın “Yaşasın Dolar Yaşasın Öyro!” skeci sosyal medyada yeniden paylaşılıyor.

İşte Yıldız’ın o skeçteki göndermeleri:

“BERAT ALBAYRAK’A SARILMAK İSTİYORUM”

Sevgili arkadaşlar… Dolar ve Euro’nun yükselişiyle ilgili açıklamalar yapacağım. Bakın gülüyorum, neden gülüyorum? Çünkü Dolar ve Euro’nun artışı bizim bir başarımızdır. Evet, Türk Lirası’nı dinlenmeye aldık, Türk Lirası şu an dinleniyor. Türk Dolarını ve Türk Eurosunu piyasaya sürdük, değer kazandı. Şaşırmayın arkadaşlar, şimdi 1 Amerikan doları dediğiniz zaman Amerika’da 1 dolara ne alıyorsunuz? Türkiye’de sadece dolar değer kazanıyor, Amerika’da değil. İngiltere’de de değil.

Almanya’da hiç değil. Dolar ve Euro’nun bu derece değer kazandığı ülke Türkiye. Bununla biz ne kadar övünsek azdır. Bu sayın Bakanımız Berat Albayrak’ımızın başarısıdır. Onu buradan kucaklamak istiyorum. Dolara bakmıyorum, ilgilenmiyorum diyor. Çünkü biliyor ne kadar güçlü olduğunu… Dolar Euro biz daha 10 liralarda falan göreceğiz. Rekor kıracak.

İlgili Haberler