Bir Zamanlar Çukurova 10. bölüm fragmanı yayınlandı

Bir Zamanlar Çukurova 10. bölüm fragmanı yayınlandı
Bir Zamanlar Çukurova 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Yılmaz'ın Züleyha'ya görünmesi ortalığı karıştırıyor. 

Bir Zamanlar Çukurova 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe gecelerinin sevilerek izlenen dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova'da işler tamamen karışıyor. Züleyha Demir'e Yılmaz benim ağabeyim değil, kocam. Ölene kadar onu seveceğim' diyor. İşte Bir Zamanlar Çukurova 10. bölüm fragmanı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 10. BÖLÜM FRAGMANI

Yılmaz, Felekeli sayesinde ‘Bey’ oldu. Yamanlar’ın karşısına dikilen Yılmaz son bölümde Züleyha ile de karşılaştı. Bebeğinin babasının ölüdüğünü sanan Züleyha Demir ve Hünkar’ın yalanları ile bu noktaya gelmişti. Hatta Yılmaz bile Züleyha’nın kendisini unuttuğunu sandı. Şimdi gerçeklerin açığa çıkma vakti geldi. Bir Zamanlar Çukurova 10. yeni bölüm fragmanında; Züleyha Yılmaz’ın ölmediğini öğrenince Demir’e hesap soruyor. ‘Bana yalan söylediniz’ diye haykırıyor ve ölene kadar Yılmaz’ı seveceğini söylüyor. Felekeli Yılmaz’ı düşünmeden hareket ettiği için azarlıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Adnan bebek kayboluyor. Yılmaz huğlara gidiyor ve bebeğinin kayıp olduğunu söylüyor. Ancak oradaki kimse bilmiyor. Bir adam Demir'in gelip tehditler savurması ile kalp krizi geçiriyor. Züleyha bebeğinin yokluğunu kabullenemiyor. Hünkar evden çıkmasın diye onu odasına kilitliyor. Sonra da Sabahattin ile ilaç vermeye yanlarına gidiyor. Ancak Züleyha bağırarak onları kovuyor. Demir, Züleyha'nın yanına gidiyor. Züleyha çıldırmış gibi ‘beni bırakın, oğlumu ben arayacağım' diye haykırıyor. Demir, Züleyha'ya söz veriyor. Demir aramalarda Gaffur'dan hiçbir şey istemiyor. Saniye kocasını dolduruyor. Tahrik dolu sözler ederek bebeği bulmasını söylüyor.