Biruni Üniversitesi, diş üniteleri ve ekipmanları satın alacak

Biruni Üniversitesi, diş üniteleri ve ekipmanları satın alacak
Biruni Üniversitesi, Diş hekimliği fakültesine diş üniteleri ve ekipmanları satın alacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Biruni Üniversitesi, Diş hekimliği fakültesine diş üniteleri ve ekipmanları satın alacak.

İhale No : 2022 - 2

İhale konusu işin niteliği, türü ve miktarı : Biruni Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Diş Ünitleri ve Ekipmanları Alımı İhalesi. Biruni Üniversitesi İhale Yönetmeliğinin 16. maddesine göre Açık İhale usulü ile ihale edilecektir.

İhale dokümanının görülmesi :İhale dokümanı, 100 TRY (Yüz Türk Lirası) karşılığı Türk Ekonomi Bankası Beşiktaş Şubesi TR87 0003 2000 0000 0070 1358 54 -- 7013585 no.lu hesaba işin adı, gerçek ve tüzel kişi unvanı, vergi ve vergi kimlik numaraları belirtilerek yatırılır ve alındı belgesi ihale birimine kaydettirelerek Biruni Üniversitesi 10.Yıl Cad. Protokol Yolu No:45 Topkapı/İST adresinden satın alınabilir.

-İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları ve üniversite internet adresinden (www.biruni.edu.tr) indirmeleri zorunludur.

İlgili : sural@biruni.edu.tr.-- sceylan@biruni.edu.tr 444 82 76

Geçici teminat :Bu ihalede geçici teminat alınmayacaktır.

İsteklilerden istenilen belgeler: Satınalma Yönetmeliğinin 12. maddesinde sayılan ihaleye katılamayacaklardan olmadığına ilişkin taahhütname,

-Doküman bedeli alındığına ilişkin belge,

-İdari şartnamenin 7. maddesinde belirtilen belgeler.

İhalenin yapılacağı yer : Biruni Üniversitesi Toplantı Odası

10.Yıl Cad. Protokol Yolu No:45 Topkapı Zeytinburnu/İSTANBUL

İhalenin tarih ve saati : 10/02/2022 tarihinde saat 16.00

Tekliflerin sunulması : İstekliler tarafından teklifler ihalenin yapılacağı adrese sunulacaktır. İhalenin yapılacağı saate kadar ihale teklifleri alınacaktır.

Tekliflerin geçerlilik süresi : Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 30 (otuz) takvim günüdür.