Biz Size Döneriz filmi başrol karakterleri adı nedir? Hadi İpucu

Biz Size Döneriz filmi başrol karakterleri adı nedir? Hadi İpucu
Büyük bir ilgiyle takip edilen Hadi ipucu sorusu cevabı belli oldu. Hadi ipucu sorusunu TV+'da paylaştı. Biz Size Döneriz filminin başrol oyuncularının filmde hangi karakteri canlandırdığını biliyor musun? diye soruldu. İşte Hadi İpucu

Kısa sürede hatırı sayılır bir kullanıcı sayısına ulaşan 01 Aralık Hadi ipucu sorusu cevabı belli oldu. Hadi Instagram hesabından ipucu sorusunun TV+'da yayınlandı. "Biz Size Döneriz filminin başrol oyuncularının filmde hangi karakteri canlandırdığını biliyor musun?" diye sordu. Hadi bu akşam saat: 20.30'da yayınlanacak olan yarışmasında Film Gecesi konseptiyle sorular soracak ve kazanan yarışmacılarına 40.000 TL değerindeki ödülü takipçileri ile paylaştıracak. 

HADİ İPUCU CEVABI

01 Aralık Hadi İpucu Cevabı: Biz Size Döneriz filminin başrol oyuncuları Hande Soral ve Çağlar Ertuğrul'dur. Canlandırdığı karakterler ise Lale ve Akın'dır.
screenshot_7-014.png

BİZ SİZE DÖNERİZ FİLMİNİN KONUSU

Yönetmen koltuğunda Doğa Can Anafarta'nın oturduğu yerli yapım Biz Size Döneriz'in başrollerini Hande Soral, Çağlar Ertuğtul, Bestemsu Özdemir, Ceyda Kasabalı ve Fırat Albayram paylaşıyor. Film üniversiteden yeni mezun olmuş altı gencin iş ararken hayata tutunma ve kendilerini bulma çabasını ele alıyor. ‘Biz Size Döneriz’ filmi,  Akın, Lale, Defne, Yusuf, Nur ve Cahit adında üniversiteden yeni mezun olmuş altı yakın arkadaşın İstanbul’da iş bulma ve hayatlarındaki en ciddi başlangıçlar için ilk adımlarını atma hikayesini anlatıyor. Yeni mezun her gencin iş görüşmelerinde yaşadıklarını başarılı tespitlerle anlatan film, bu dönemde yaşanan aşkları, gençlik heyecanlarını, ihanetleri de işin içine katarak, gençlerin kendilerini bulma hikayesini beyazperdeye taşıyor. 

BİZ SİZE DÖNERİZ FİLMİ YORUMLARI

Biz Size Döneriz, Doğa Can Anafarta’nın giderek yetkinleştiğinin kanıtı ancak bunun da ötesinde komedi türünde karşılaşamadığımız kadar zeki, çevik ve komik! Son yılların bu en eğlenceli gençlik filmini kaçırmayın!

Kendi kulvarı içinde nispeten farklı bu yapımı, popüler gençlik filmlerinden hoşlananlar için önerebiliriz.

Doğa Can Anafarta'yı tamamen ticari amaçlarla, sulu sepken bir gişe komedisi yapmayı reddettiği için tebrik etmek gerekli.