DHA’nın bilgilerine göre, Bodrum’da ''Yılbaşı Partisi'' kentin 2 farklı meydanında konser ve DJ performanslarıyla coşkuyla başladı.

Bodrum'da yılbaşı coşkusu başladı - Resim : 1

Bodrum Belediyesi tarafından organize edilen Yılbaşı Partisi''nde ünlü sanatçıların yanı sıra 180 yerel sanatçı 16 gün boyunca sahne alacak. Bu kapsamda başlayan Yılbaşı Partisi''nde Kumbahçe Meydanı''nda DJ Gökhan Daldal ve Melisa Sarıusta sahne alırken, Kilise Meydanı''nda DJ Özlem Öztürk ve Açelya Elmas sahne aldı. Konsere gelen vatandaşlar hem dans etti hem de şarkılara eşlik ederek unutulmaz anlar yaşadı.

Bodrum'da yılbaşı coşkusu başladı - Resim : 2

Öte yandan, kurulan stantlardan yiyecek ve içecek alan vatandaşlar soğuk havaya aldırış etmeden konserleri izledi. Yılbaşı Partisi etkinlikleri ve konserleri yarın yine 2 meydanda farklı DJ ve sanatçı performanslarıyla devam edecek. MUĞLA''nın turistik Bodrum ilçesinde 16 gün sürecek ''Yılbaşı Partisi'' kentin 2 farklı meydanında konser ve DJ performanslarıyla coşkuyla başladı.

Bodrum'da yılbaşı coşkusu başladı - Resim : 3

Bodrum'da yılbaşı coşkusu başladı - Resim : 4