Bora Akkaş'tan para takma görüntüleri için açıklama

Bora Akkaş'tan para takma görüntüleri için açıklama
Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutlayan Nesrin Cavadzade, paylaşımıyla olay oldu. Bora Akkaş, kendisinin de Cavadzade'ye para takarken görünüyor olmasından dolayı bir açıklamada bulundu.

Akkaş, Üç Kuruş dizisinde birlikte rol aldığı Nesrin Cavadzade'nin doğum günü paylaşımında yer alan görüntüleri nedeniyle eşinden özür dilediği bir açıklama yayınladı.

Ünlü oyuncunun paylaştığı videoda Bora Akkaş'ın, Cavadzade'nin göğsüne para sıkıştırdığı anlar da oldukça konuşulmuştu.

kpk-burak.jpg

Konuyla ilgili Bora Akkaş'tan açıklama geldi.

bora-akkas-ic.jpg

Akkaş, görüntülerin geçtiğimiz yıla ait olduğunu ve Nesrin Cavadzade'nin göğsüne para sıkıştırmasının aralarında bir esprisi olduğunu söyledi.

Akkaş yaptığı açıklamada "Nesrin'in Uraz'ın doğum günü için hazırladığı postta yer alan geçen sene çekilmiş o video çok saçma ve talihsiz olmuş. Neden bu video bilmiyorum.

Halim ve tavrımdan ya da videonun seçili bölümlerinden anlaşılmıyor olabilir ama bu aramızdaki bir şaka idi.

burak-2.jpg

Yoksa Nesrin'e para takmak benim ne haddime. Videonun çekildiği tarih, oturduğumuz masa ve arkadaşlarımız ve bu olayın başında sonunda ne olduğu görünmediği için toplum tarafından hoş karşılanmayan her şeyi anlıyorum.

"ÖZÜR DİLERİM"

Bunun eşimin doğumuna bu kadar yakın bir zamanda bir mesele haline gelmesinden derin mutsuzluk duyuyorum. Konu sadece Uraz'ın doğum günü olmalıydı.

burak-3.jpg

Görüntünün yarattığı bu kötü duygular için eşim Oben'den özür dilerim. Bu konu özelinde beni yargılayan insanlara da mutsuzluğumu belirtmek isterim" dedi.

İlgili Haberler