Böyle vicdansızlık görülmedi! Yeni doğum yapan annenin ilk işi bakın ne oldu

Böyle vicdansızlık görülmedi! Yeni doğum yapan annenin ilk işi bakın ne oldu
Adana'da 2 gün önce doğum yapan ve korona virüs testi pozitif çıkan D.M.'nin hastaneden kaçması polisi alarma geçirdi. Madde bağımlısı olduğu ve uyuşturucu madde almasından şüphelenilen kadın hastaneye yakın otobüs durağında baygın halde bulundu.

Olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı PTT Evleri Mahallesi Kozan Caddesi’nde meydana geldi.

BEBEĞİ KUVÖZDEYDİ

18 Temmuz’da Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doğum yapan D.M., bebeği kuvözdeyken hastaneden kaçtı.

Kovid-19 testi pozitif çıkan ve madde bağımlısı olduğunu öne sürülen kadının bulunması için hastane yönetimi polise bilgi verdi.

BAYGIN HALDE DURAKTA BULUNDU

Yeni doğum yapan annenin bulunması için polis hastane çevresinde araştırma yaparken, otobüs durağında baygın halde bir kadının yattığı ihbarı alındı. 

Bölgeye giden polis ve sağlık ekipleri, baygın haldeki kadının hastaneden kaçan D.M. olduğu anlaşıldı.

D.M'nin koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle bölge güvenlik çemberine alınırken, kimsenin yaklaşmaması konusunda uyarılar yapıldı.

Madde bağımlısı olduğu ve uyuşturucu madde almasından şüphelenilen kadın, ikna çabalarının ardından polis nezaretinde ambulansla tekrar hastaneye götürüldü. Otobüs durağı ise dezenfekte edildi. 

testi-pozitif-cikan-genc-annenin-hastaneden-kacmasi-polisi-alarma-gecirdi-5383-dhaphoto2.jpgtesti-pozitif-cikan-genc-annenin-hastaneden-kacmasi-polisi-alarma-gecirdi-5383-dhaphoto3.jpgtesti-pozitif-cikan-genc-annenin-hastaneden-kacmasi-polisi-alarma-gecirdi-5383-dhaphoto4.jpgtesti-pozitif-cikan-genc-annenin-hastaneden-kacmasi-polisi-alarma-gecirdi-5383-dhaphoto5.jpg