Breaking Bad'in yıldızı Jack Nicholson’ı taklit etti

Breaking Bad'in yıldızı Jack Nicholson’ı taklit etti
Breaking Bad dizisinin yıldızı Bryan Cranston, Super Bowl reklamında Jack Nicholson’ın kült filmi Cinnet’teki (The Shining) karakterleri canlandırdı.The Shining filmi, Stanley Kubrick'in Stephen King'in aynı adlı romanından beyaz perdeye uyarlanmıştı.

Breaking Bad dizisinde canlandırdığı illegal yola sapan kimya öğretmeni olan Walter White karakteriyle hafızalara kazınan Bryan Cranston, 3 Şubat’ta oynanacak Amerikan Futbol Ligi Şampiyonası Super Bowl için çekilen reklamıyla gündemde.

JACK NICHOLSON'I TAKLİT ETTİ

63 yaşındaki oyuncu, reklamda, Jack Nicholson’ın başrolde yer aldığı Cinnet (The Shining) filmine yeniden hayat verdi.

a1-083.jpg

Cranston, Nicholson’ın, meşhur banyoya baltayla girme sahnesinde kapı arasından görünen korkutucu yüz ifadesini ve filmin gerilim dozunu yükselten ikiz kardeşlerini canlandırdı.  

ABD’nin en büyük spor ve reklam etkinlikleri arasında gösterilen Super Bowl için firmalar yüksek bütçelerle özel reklamlar çekiyor. Cranston’ın, 1980 yapımı kült filmi yeniden hatırlatan 30 saniyelik reklamdaki oyunculuğu büyük beğeni topladı.

a2-069.jpg

KUBRICK'İN KÜLT FİLMİ

Stanley Kubrick'in Stephen King'in aynı adlı romanından beyaz perdeye uyarladığı film, yazar Jack Torrance’ın, kış sezonunda kapalı olan Overlook Oteli’nin bakımını üstlenerek, ailesiyle birlikte otele taşınması sonrasında gelişen metafiziksel olayları konu alıyor.

Filmde Jack’in doğaüstü sezgilere sahip olan küçük oğlu, zamanla otelin içerisinde yalnız olmadıklarını, geçmiş ve gelecekten gelen hayaletlerle birlikte yaşadıklarını görür ve ailesini buna inandırmaya çalışır. Aile bir kar fırtınası sebebiyle dağda konuşlanan bu otelde mahsur kaldığındaysa Jack doğaüstü varlıklar tarafından ele geçirilir ve yavaş yavaş aklını kaybetmeye başlar.