Broşür provokasyonu Antalya’da da ortaya çıktı

Broşür provokasyonu Antalya’da da ortaya çıktı
Yerel seçim öncesi ortaya çıkan broşür provokasyonuna Antalya’da da rastlandı. Saadet Partisi’nin, İl Seçim Kurulu’na başvurarak söz konusu broşürlerin toplatılması için yaptığı itiraz kabul edildi.

Ankara’da yerel seçim öncesi ortaya çıkan broşür provokasyonuna Antalya’da da rastlandı. Saadet Partisi Antalya Milletvekili Ali Aktaş, söz konusu provokasyona sert tepki göstererek, broşürlerin toplatılması için İl Seçim Kurulu’na yapılan itirazın kabul edildiğini söyledi. Söz konusu broşürlerde muhalefet partilerinin HDP ile iş birliği yaptığı algısı oluşturulmaya çalışılıyordu.

Saadet Partisi, İYİ Parti ve CHP’nin, HDP ile ittifak yaptığı algısı yaratmak amacıyla dağıtılan broşürlere sert tepki geldi. Saadet Partisi Antalya adayı Ali Aktaş, “Tarih böyle şerefsizlik az görür ya da bir daha görmez” ifadelerini kullandı.  

 Seçimlere yaklaşırken yaşanan broşür provokasyonuna Saadet Partisi cephesi çok sert tepki gösterdi. Saadet Partisi, İYİ Parti ve CHP’nin, HDP ile ittifak yaptığı algısının yaratılmaya çalışıldığı yüzbinlerce broşür Ankara ve Antalya başta olmak üzere, ülkenin çeşitli yerlerinde bugün vatandaşlara dağıtıldı.

55837781_2262281764052130_7760548584344256512_n.jpg
“BU REZALETİ DOĞRUDAN İKTİDAR PARTİSİ YAPIYOR”

Konuya ilişkin sosyal medyadan paylaşımda bulunan Saadet Partisi'nin Antalya adayı Ali Aktaş, bildirileri AKP'nin dağıttığını belirtirken, “Tarih böyle şerefsizlik az görür ya da bir daha görmez. Seçmen de bunu iktidar partisi mensupları değil HDP dağıttı zannediyor. Değil şaşkın kardeşim değil. Bu rezaleti doğrudan doğruya iktidar partisinin mensupları bastırıp dağıtıyor” ifadelerini kullandı.

“TARİH BUNLAR KADAR ALÇAĞINI KAYDETMEDİ”

Aktaş, "Antalya şehir merkezinde de dağıtıyorlar. Tarih bunlar kadar alçağını kaydetmedi. HDP adına sahte broşür bastırıp dağıtacak kadar düştüler. Çukur bile 'benim bir izzetim var beni bunlarla nitelemeyin' diye bağırıyor" dedi.

55502497_1261168267382268_2377036567500816384_n.jpg

İL SEÇİM KURULU BROŞÜRLERİN TOPLATILMASINA KARAR VERDİ

Öte yandan Aktaş, sosyal medya hesabından İl seçim Kurulu’na yaptıkları itiraz neticesinde, söz konusu broşürlerin toplatılmasına karar verildiğini açıkladı. Aktaş, “Saadet Parti’mizin müracaatı ile Seçim Kurulu şerefsizlerin dağıttığı el ilanlarının toplatılmasına karar verdi. Bu konudaki karar Emniyet Müdürlüğü ve ilgili kurumlara gönderildi.” mesajını paylaştı.

İlgili Haberler