Bu fotoğrafta bir cumhurbaşkanı, bir cumhurbaşkanını çekti. Bilin bakalım fotoğraftaki ünlü kadın kim

Bu fotoğrafta bir cumhurbaşkanı, bir cumhurbaşkanını çekti. Bilin bakalım fotoğraftaki ünlü kadın kim
İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, sosyal medya hesabından Dünya Hipertansiyon Günü ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in yıllarca özel doktorluğunu yapan Cesur, Demirel'in tansiyonunu ölçtüğü sırada çekilen bir fotoğrafı paylaştı. Cesur fotoğrafın habersiz olarak KKTC kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş tarafından çekildiğini de aktardı.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur Dünya Hipertansiyon Günü''nü Süleyman Demirelli bir paylaşımla kutladı. Cesur''un paylaştığı fotoğrafın hikayesi ise dikkat çekti.

Cesur paylaşımında ölümüne kadar yıllarca özel doktorluğunu yaptığı 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel''in tansiyonunu ölçtüğü sırada habersiz çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Cesur fotoğrafın Demirel''in KKTC''ye gerçekleştirdiği bir ziyaret sırasında KKTC kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş tarafından çekildiğini aktardı.

Cesur şu ifadeleri kullandı;

Fotoğraf yıllar evvel Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş tarafından habersiz kendi odasında çekilmişti. Doktorluğa ilişkin Sayın Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel ile o kadar az ki fotoğraf, çok kıymetli her iki sebeple! Bugün Dünya Hipertansiyon Günü imiş! Farkındalık için katkısı olur diyerek paylaştım ben de! Her iki Cumhurbaşkanına rahmet dileyelim ve doktorluk da yapalım:
Ülkemizde Hipertansiyonlu birey sayısı 20 milyon. Fazla tuz tüketimi, stres, obezite, hareketsiz yaşam hipertansiyonun başlıca sebebi. Sağlık için doğru yaşam tarzı şart!.   

İlgili Haberler