Bu geceye damga vuracak isim belli oldu iddiası. Survivor’da gelmiş geçmiş en büyük ifşa! 

Bu geceye damga vuracak isim belli oldu iddiası. Survivor’da gelmiş geçmiş en büyük ifşa! 
Survivor yayın hayatına hızlı bir giriş yaptı. Bu akşamki bölümde yayınlanacak ödül oyununda hangi ismin birinci olacağı konuşulurken ortaya çıkan ifşa tüm dengeleri alt üst etti. Survivor’ın ifşacısı ödül oyununda Poyraz ve Hayrettin’in karşı karşıya geleceğini, şampiyonu belirleyecek olan son atışı Poyraz’ın yapacağını ve geceye damga vuracağını iddia etti. 

TV100'ün haberine göre, Survivor 2021’de adını tarihe yazdıran Poyraz yarışmada adeta parkurların tozunu attırdı. Sergilediği performansla da dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ödül oyununda Poyraz’ın geceye damga vuracağı sosyal medya söylentileri arasında yer aldı.

Ünlüler takımından Hayrettin ve Gönüllüler takımından Poyraz’ın Survivor’ın yayınlanacak olan yeni bölümünde yaşayacakları düşünülen konu, sosyal medyada ifşa edildi. Ortaya çıkan ifşanın ardından Survivor’ın yayınlanacak bu akşamki bölümü merak edilmeye başlandı.

Survivor’ın ifşacısı ise ödül oyununda Poyraz ve Hayrettin’in karşı karşıya geleceğini, şampiyonu belirleyecek olan son atışı Poyraz’ın yapacağını iddia etti. Bu iddiayla beraber sosyal medya kullanıcıları bir an önce yeni bölümün yayınlanmasını beklemeye başladı.

Son zamanların en başarılı isimlerinden birisi olan Poyraz’ın geceye damga vuracağı da söylentiler arasında yer aldı.

 

f3-008.jpgf1-027.jpg