Bu hafta 5 film gösterimde

Bu hafta 5 film gösterimde
Sinema salonlarında bu hafta yedi film vizyona giriyor. Gösterime giren filmler: Ma-Şer, Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü, Aşkın Ömrü, Çirkin Şansı, Asmoday: Cin-Ür Racim. İyi seyirler...

Ma-Şer

Üniversite öğrencisi Hande, sosyal antropolojinin tartışma konularından biri olan, "büyü" meselesi üzerine bir tez yazacaktır. Bu tezi farklı kılan nokta ise, işi uygulamaya koyacak olmasıdır. Hande bunun için, sahaftan çaldığı antika bir büyü kitabını kullanır ve kendisine büyü yaptırmak için üç arkadaşını ikna eder. Ancak işler tahmin ettiği gibi gitmez. Hande ve arkadaşlarını bekleyen olaylar silsilesi, onları korku dolu bir maceranın ortasına atar.

Yönetmen: Uğur Kaplan

Oyuncular: Hazal Özbal, Ezgi İrem Mutlu, Doğukan Oltulu ile Levent Kahraman

Dağıtım: CJ ENM

//////////////////////

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü

Thor''un emekliliği, tanrıların yok edilmesini isteyen Gorr the God Butcher olarak bilinen galaktik bir katil tarafından kesintiye uğratılır. Thor, karşılaştığı bu tehditle mücadele etmek için Kral Valkyrie, Korg ve eski kız arkadaşı Jane Foster''ın yardımına başvurur. Birlikte, çok geç olmadan Gorr the God Butcher durdurmak için korkunç bir kozmik maceraya atılırlar.

Yönetmen: Taika Waititi

Oyuncular: Chris Hemsworth, Christian Bale, Tessa Thompson ile Natalie Portman

Dağıtım: UIP Filmcilik

//////////////////////

Aşkın Ömrü

Kadınlar tarafından kullanılan Anıl çok saf olduğu için, okuldan en yakın arkadaşı olan Korkmaz buna bir çare bulmayı düşünmektedir. Artık Anıl''ın kullanılmasını istemeyen Korkmaz, eşi Melis''in arkadaşı Selen ile Anıl''ın arasını yapmak ister. Melis ile Selen ise dans okulundan tanışmaktadır. İşler ilerleyince Anıl ona çok büyük bir sürpriz yapar ve evlenirler. Fakat daha sonra Anıl, Selen''in bir yalanını görünce her şey onun için alt üst olmuştur.

Yönetmen: Mustafa Uğur Yağcıoğlu

Oyuncular: İlker Aksum, Tuba Ünsal, Kaan Songün ile Duygu Mercan

Dağıtım: CGV Mars Dağıtım

//////////////////////

Çirkin Şansı

Pembe, Çingene mahallesinde büyümüştür ve geçimini çiçek satarak sağlamaktadır. En büyük hayali ise Süper star Berke ile bir gün tanışabilmektir. Bir kaza sonucu ölür ve arafta kalır. Pembe yanlışlıkla öldüğü için tekrar dünyaya gönderilecektir ama bu sefer dilediği hayatı yaşamakla ödüllendirilecektir. Berke''nin sevgilisi olarak uyandığı yeni hayatında Pembe''yi hiç hoşuna gitmeyen şeyler beklemektedir.

Yönetmen: Bilal Kalyoncu

Oyuncular: Eylül Öztürk, Soydan Soydaş, Halil İbrahim Göker ile Doğa Konakoğlu

Dağıtım: CJ ENM

//////////////////////

Asmoday: Cin-Ür Racim

Elif, Hazal, Evrim ve Ömer, ünlü olmaya çalışan sosyal medya fenomenleridir. Ün, para ve takipçi kazanmak için Fırat nehrinin kenarında terkedilen gizemli bir köye gitmeye karar verirler. Köyü canlı yayında izleyicilerle buluşturacak ve amaçlarına ulaşacaklardır. Ancak oraya vardıklarında hiçbir şey planladıkları gibi gitmez. Köyün kanlı geçmişiyle de yüzleşmek zorunda kalacaklardır.

Yönetmen: Rotin Engin Tutuş

Oyuncular: Emine Söyler, Bayram Barış Kesen, Esra Er ile Demet Öz

Dağıtım: TME Films

//////////////////////