Bu nasıl savunma!

Bu nasıl savunma!
Nagehan Alçı'nın Habertürk canlı yayınında Türkiye Cumhuriyeti'ne "katil devlet" benzetmesi yapmasına tepkiler sürüyor. İYİ Partili Mehmet Aslan ise, programın moderatörü ile ilgili çarpıcı bir bilgi paylaştı.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı'nın "Enine Boyuna" programında Türkiye Cumhuriyeti'ne "katil devlet" benzetmesi yapmasına kamuoyundan gelen tepkiler dinmiyor. Konu ile ilgili tepkilerin odağındaki bir diğer isim "Enine Boyuna" programının moderatörü olan Hülya Hökenek ile ilgili ise, İYİ Partili Mehmet Aslan çarpıcı bir bilgi paylaştı.

Aslan, Habertürk TV'de çalışan bir arkadaşının kendisini arayarak, Hülya Hökenek için “Ne yapsın kadın hem kökeni belli, hem de o dönemde Trt’de çalışıyordu!” diyerek savunma yaptığını belirtti.

Aslan Twitter hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde; Geçmişte attığı bölücük içeren tweetlerini eleştirdiğimiz Hülya Hökenek,in aynı kanalda çalışan bir meslektaşı beni arayıp 'ne yapsın kadın hem kökeni belli,hem de o dönemde Trt’de çalışıyordu!' diyerek, güya arkadaşını savunuyor! Lafa bak! Yazık ya gerçekten ne hale gelmişiz..."

mehmet-002.jpg