Bu tahminler kaçmaz. iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için hazırladı 

Bu tahminler kaçmaz. iddaa uzmanı Eray Erollu sizler için hazırladı 
Milli maç arasından sonra lig maçları start alıyor. Bu karşılaşmalar her zaman beklenmedik sonuçlara gebedir. Ama karşılaşmalar heyecanımıza heyecan katmaya devam edecektir.

Heyecan kaldığı yerden devam ediyor

ERAY EROLLU / YENİÇAĞ

İşte sizler için değerlendirdiğim 4 karşılaşma. Yine aynı hatırlatmayı tekrarlıyorum. En iyi tahmin kendi tahmininizdir.
Dinamo Moskova-Sochi (Tahmin: 1 - Oran: 1.70)  

Geçen hafta CSKA Moskova'ya deplasmanda 3-1 yenilen Dinamo Moskova, bu hafta sahasında Sochi ile karşılaşacak. Ev sahibi ekip, sahasında oynadığı 6 maçın 4'ünü kazandı, 1'inde ise puan alamadı. Bu karşılaşmalarda 6 gol atıp 1 gol yedi. Lider Zenit ile arasında 7 puan fark var. Bu maça yüzde yüz galibiyet parolasıyla çıkacaklar. Puan cetvelinde 8. sırada yer alıyorlar. 

Sochi, 6 dış saha maçının 3'ünü kazanıp, 1'inde berabere kaldı. Bu karşılaşmalarda 9 gol atıp kalesinde de aynı sayıda golü ağlarında gördü. Topladığı 19 puanla ligde 6. sırada yer alıyor.

Bu karşılaşmada fazla gol beklemiyorum. Tercihim ev sahibinin 3 puan alacağı yönünde. (Tahmin: 1 - Oran: 1.70)  

Gaziantep FK-Konyaspor (Tahmin: 0 - Oran: 3.00)  

İlk hafta Galatasaray'a İstanbul'da 3-1'lik skorla boyun eğen Gaziantepspor, diğer 2'si evinde 2'si deplasmanda olmak üzere 4 karşılaşmanın tümünde berabere kaldı. Gaziantep 5 karşılaşmada 7 gol atıp, 9 gol yedi. 

Konyaspor oynadığı 4 karşılaşmanın 1'inde sahadan galip ayrıldı. O da 2. haftada sahasında oynadığı Beşiktaş'ı 4-1 ile geçti. Diğer 3 karşılaşma ise berabere bitti. Konyaspor ise 4 karşılaşmada 5 gol atıp 2 gol yedi. Bu gollerden 4'ünü Beşiktaş'a attığını bir kez daha anımsatırım.

Bu kadar çok berabere kalan 2 takımın bu karşılaşmada da puanları paylaşacağını düşünüyorum. (Tahmin: 0 - Oran: 3.00)  

Bayern Münih- Eintracht Frankfurt (İlk yarı 2.5 gol - Oran: 2.75)  

Bayern Münih maçlarından fileler adeta yerinde durmuyor. İlk hafta 8, 2. hafta 5, 3. hafta 7, 4. haftada toplam 5 kez ağlar havalandı. Bu maçlardan Bayern Münih 3'ünü kazandı, 1'ini kaybetti. 4 maçta 25 kez gol sevinci yaşandı.

Eintracht Frankfurt ise 4 maçın tamamında hem gol attı hem gol yedi. 2 maç 1-1 berabere biterken, deplasmandaki maçı 3-1 kaybederken, sahasındaki maçı ise 2-1 kazandı.

Ben bu maçın bol gollü geçeceğini düşünüyorum. İlk yarı 2.5 gol öneririm. (İlk yarı 2.5 gol - Oran: 2.75)  

Leipzig-Hertha Berlin (İlk yarı 1.5 gol - Oran: 1.95)  

Bundesliga'da 4 maç sonunda liderlik koltuğunda oturan Leipzig, sahasında Hertha Berlin'i konuk edecek. B. Leverkusen deplasmanından 1 puan alan Leipzig, diğer maçlarını kazanma başarısı gösterdi. Leipzig'in en belirgin özelliği rahat gol bulması. 4 maçta 10 gol atıp, 2 gol yedi.

Hertha Berlin ise 4 maçın 1'ini kazanıp, 3'ünü kaybetti. Bu karşılaşmalarda 8 gol atıp, 10 gol yedi. Bu maça her 2 takım da gol bulmak hızlı başlayacak. Ben ilk yarıda 2 gol olacağını düşünüyorum. (İlk yarı 1.5 gol - Oran: 1.95)  

Toplam oran: 27.34 Oranlar değişiklik gösterebilir.