Bülent Serttaş’ın oryantal Didem’e bakmama nedeni belli oldu

Bülent Serttaş’ın oryantal Didem’e bakmama nedeni belli oldu
İbo Show’da Bülent Serttaş’ın oryantal Didem dans ederken neden bakmadığı belli oldu. İddialara göre, Geçen yaz Florya’da bir düğüne geç kalan Didem, organizatör tarafından mekandan kovuldu. Didem de polisi arayıp ihbarda bulundu ve polis Bülent Serttaş’ın yer aldığı düğünde pandemi kurallarına uyulmadığı gerekçesiyle ceza yazdı. Didem ise olayla ilgili açıklamasında “bilinçli yaptığı çok net” demişti.

İbo Show’da Bülent Serttaş’ın oryantal Didem dans ederken bakmaması tartışmaları beraberinde getirmiş bazı vatandaşlar Serttaş’ı desteklerken bazıları ise eleştirmişti.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Bülent Serttaş ve Didem Kınalı, geçtiğimiz yaz Florya'da bir düğünde sahne aldı. Düğüne geç gelen Didem, organizatör tarafından sahneden erkenden indirildi.

Büyük bir şok yaşayan oryantal Didem'in, sinirle düğünün gerçekleştiği mekandan ayrıldıktan sonra polisi arayarak ihbarda bulunduğu öne sürüldü.

Düğün yerine gelen polis, korona virüs pandemisi kurallarına uygun olmayan eğlence düzenlendiğini tespit ederek herkese ceza uyguladı.

O sıralarda Bülent Serttaş'ın sahnede olduğu, yapılan bu harekete sinirlendiği ve o gün oryantal Didem ile arasına mesafe koyduğu konuşuluyor.

"BİLİNÇLİ YAPTIĞI ÇOK AÇIK VE NET"
Konu hakkında Serttaş cephesi sessizliğini korurken, oryantal Didem ise şu ifadeleri kullanmıştı:
Çekimlerde işimi yaparken durumu fark etmedim. Gündeme gelince hareketlerini gördüm. Mesleğimi ülkemde ve dünyada en iyi şekilde icra eden bir dansçıyım. Bilinçli şekilde yaptığı çok açık ve net. Büyük bir saygısızlık. Yakıştıramadım!"