Bülent Uygun: "Korkumuz varsa da bu mesleği yapmayacağız"

Bülent Uygun: "Korkumuz varsa da bu mesleği yapmayacağız"
Süper Lig ekiplerinden Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Uygun’un telefon bağlantısı ile katıldığı canlı yayında korona virüs ve liglerin başlama tarihine ilişkin yaptığı açıklama dikkat çekti. Uygun'un açıklamalarına spor yorumcusu İbrahim Edebali’den tepki geldi.

Uygun, oyuncuların sahaya inmesi gerektiğini vurgularken “Biz çok ekonomik olarak yüksek şartlara sahip olan bir insan olarak da bu kadar korkumuz varsa da bu mesleği yapmayacağız” ifadelerini kullandı.

Uygun’un açıklamaları şu şekilde:

"Önce sağlık durumundan bakmalıyız, psikolojik olarak oyuncuların durumu kötü ama sonuç olarak hepimiz bu ölüm duygusunu yaşayacağız. Bizim için mücadele eden sağlıkçılarımızın durumunu görüyoruz. Yıllarca bizler için canlarını feda eden Mehmetçiğimizi hepimiz biliyoruz. Ülkemizde virüsü çok fazlasıyla bir çoğumuz evimizde kalarak hissetmemeye çalışıyoruz. Spor camiasında böyle olmuyor, sahaya inmek gerekiyor. Doğru kararı doğru zamanlamayı iyi yapmamız gerekiyor. Bu konudaki planlamayı doğru yapmalıyız.

"KORKUMUZ VARSA DA BU MESLEĞİ YAPMAYACAĞIZ"

Zor bir sürecin beklediği mücadelenin içindeyiz. Hazirana kadar virüsü atlatır mıyız sanmıyorum. Bu ligi oynatacak şekilde getireceğimizi düşünüyorum. Eğer canımız çok kıymetliyse de evimizde oturmamız gerekiyor. Bu işlerden ekmeğini kazanan işçiyi, memuru, sağlıkçımızı düşündüğümüz bu ortamda biz çok ekonomik olarak yüksek şartlara sahip olan bir insan olarak da bu kadar korkumuz varsa da bu mesleği yapmayacağız, gidecek evimizde oturacağız."

"GERÇEKTEN ÜZÜLÜYORUM YAZIK"

Öte yandan Uygun’un açıklamalarına spor yorumcusu İbrahim Edebali’den tepki geldi.

Uygun’un söz konusu açıklamalarına atıfta bulunan Edebali, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Gerçekten üzülüyorum. Yazık. Bu adam Süper Lig'de teknik direktör." İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler