Devlet kanalında geceye damga vuracak sözler. Bünyamin Gezer'den hakemler hakkında olay yaratacak iddia

Devlet kanalında geceye damga vuracak sözler. Bünyamin Gezer'den hakemler hakkında olay yaratacak iddia
TRT Spor yorumcusu eski hakem Bünyamin Gezer, Çaykur Rizespor ile Beşiktaş arasında oynanan maçı değerlendirdi. Gezer, “Maçın sonucunu hakemler belirliyor” dedi. Bu sözler stüdyoda şaşkınlık yarattı.

Spor Toto Süper Lig’in 20’nci haftasında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Mücadele, karşılıklı atılan gollerle 2-2’lik skorla sonuçlandı.

TRT Spor yorumcusu eski hakem Bünyamin Gezer, karşılaşmayla ilgili TRT''de değerlendirmelerde bulundu ve hakemler hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

İKİ KARAR KARŞILAŞTIRILDI

Maçta Çaykur Rizespor’un gol olan bir pozisyonunda Rizesporlu oyuncunun Beşiktaşlı oyuncuyu iterek kendine avantaj sağlayıp gol atması VAR kararıyla geçerli sayıldı. Aynı pozisyonun bir benzerinde ise geçen haftalarda oynanan Galatasaray – Fenerbahçe maçında “gol iptal” kararı verilmişti.

TRT Spor yorumcusu eski hakem Bünyamin Gezer de iki pozisyonu karşılaştırarak “Maçın sonucunu hakemler belirliyor” dedi. Gezer, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) içerisinden çarpıcı bilgiler verdi.

12 haftadır FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık’a maç verilmediğini anımsatan Bünyamin Gezer, Merkez Hakem Kurulu’nun (MHK) hakem atamalarında özerk olmasına rağmen TFF Başkanı Nihat Özdemir’in imzası olmadan atama yapamadığını iddia etti.

Bu sözler stüdyoda şaşkınlık yarattı.