Fransa Burak Yılmaz'ın bu hareketlerini konuşuyor! Adeta sinir küpüne döndü

Fransa Burak Yılmaz'ın bu hareketlerini konuşuyor! Adeta sinir küpüne döndü
Fransa'nın Lille takımında forma giyen milli futbolcu Burak Yılmaz, takımının dün oynadığı Brest maçında oyundan alınınca küplere bindi. Deneyimli oyuncu, formasını çıkarıp küfürler savurdu.

Fransa Ligue 1''de milli futbolcularımızın formasını giydiği Lille, sahasında Brest''e 2-0 kaybetti. Tiago Djalo''nun kendi kalesine attığı golle öne geçen Brest, 90+5''te Steve Mounie''nin penaltı golüyle 3 puanı aldı.

Maça ilk 11''de başlayan Burak Yılmaz, 76. dakikada oyundan alındı. Hatem Ben Arfa''ya yerini bırakan golcü oyuncu, bu karar sonrası çılgına döndü.

Milli futbolcu, Türkçe küfürler ederek kenara geldi. Formasını çıkartan Burak, doğrudan soyunma odasının yolunu tuttu. Fransız taraftarlar Burak''a tepki gösterdi.

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Fransız taraftarlar sosyal medyada Burak''ın hareketlerine tepki gösterdi. Lille kulübünün hocasından yaşananlar sonrası hemen açıklama geldi.

"HER ZAMAN YAPTIĞIMIZ GİBİ KONUŞACAĞIZ"

Teknik Direktör Gourvennec yaptığı açıklamada, "Bu konuyu sakin kafayla tartışacağız. Asla acele tepki vermemek gerekiyor. Burak''ın yaşadığı şey bir hayal kırıklığı. Kendisi çok karakterli biri. Bir noktada onu neredeyse ortadan kaldırıyorduk ama ona güvendik. Bu akşam hüsrana uğradı. Yunuslarla veya kuzularla rekabet etmiyoruz, çok karakterli oyuncularımız var. Burak, tüm kariyeri boyunca böyleydi. Bu meseleyi konuşacağız. Daha ne istiyorsunuz? Her zaman yaptığımız gibi konuşacağız. Size fikriniz sorulmayacak" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler