Buray son albüm ismi ne? Hadi İpucu Cevabı

Buray son albüm ismi ne? Hadi İpucu Cevabı
Bilgi yarışması Hadi'nin bu akşamki ipucu sorusu belli oldu. Hadi Instagram'dan  Buray'ın son albümünü dinleyen var mı? Peki son albümünün ismini biliyor muyuz? diye sordu. Hadi İpucu Sorusu Cevabı haberimizde.

Buray son albüm ismi ne? Hadi İpucu Cevabı

Son günlerin en çok indirilen uygulamalarından biri olan Hadi ipucu sorunun cevabı belli oldu. Hadi bu akşam kullanıcılarına, Buray'ın son albümünü dinleyen var mı? Peki son albümünün ismini biliyor muyuz? diye sordu. Sen sevda mısın? Şarksıyla adını duyuran ve hatırı sayılı izleyici kitlesine sahip olan Buray'ın son albümünün ismi ne? Hadi bu akşam kazanan kullanıcılarına 30.000 TL'lik ödül vaadediyor. Müzik gecesinin olduğu yarışmada bu akşam 12 soru sorulacak ve bilen yarışmacılar 30 bin TL'lik ödül paylaştırılacak. Bu arada Hadi Instagram hesabında bulunan joker kodunu hesabınıza tanımlatırsanız 2 joker veriyor. 

BURAY SON ALBÜM İSMİ

Hadi İpucu Cevabı: Buray'ın son albümünün ismi Kehanet'tir.

bur.jpg

HADİ KONUK OYUNCU BURAY- ALBÜMÜN ADI

15 Haziran 1984 tarihinde KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da dünyaya gelen Buray'ın tam adı Buray Hoşsöz'dür. Lise eğitimini Türk Maarif Koleji'nde aldıktan sonra, üniverite eğitimini Doğu Akdeniz Üniversitesi Müzik Bölümü'nde tamamlamıştır.

Büyük Britanya'daki Glamorgan Üniversitesi’nde Müzik Prodüksiyonu ve Ses Mühendisliği üzerine yüksek lisans eğitimi de yapan Buray, Avustralya’da tanıştığı söz yazarı ve besteci Gözde Ançel ile birçok şarkıya imza atmış, başta Ferhat Göçer'in “Unutmuş Çoktan” şarkısı olmak üzere; Ömür Gedik ve Selim Gülgören gibi sanatçılara da çeşitli besteler vermiştir.

2015 yılında, Melbourne’daki stüdyosunda ilk albümü "1 Şişe Aşk" için çalılışmalar yapan Buray, Haluk Levent, Kuzey, Rober Hatemo, Soner Arıca, Gökhan Tepe, Berksan, İzel gibi birçok sanatçıya Kıbrıs konserlerinde gitarist olarak eşlik etti. Solistliğini üstlendiği “Sensitive Vibrations” grubuyla ve “Acoustic Ceremony” projesiyle birçok konser veren Buray, geniş ve modern İngilizce repertuvarı ile büyük ilgi gördü.
 

Hadi yarışması bu akşam saat 20.30'da Müzik Gecesi koseptiyle 30.00TL ödül verecek. Hadi İpucu Buray sorusu için buradan ulaşabilirsiniz.