Burhan Kuzu Batmanlı çiftten özür diledi

Burhan Kuzu Batmanlı çiftten özür diledi
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Batman’da katıldığı düğünün sahipleri için “Terör örgütüne yakın” diyen AKP’li Burhan Kuzu özür diledi. Özre cevap veren çift ise mahkemeye başvuracaklarını dile getirdi.

Eski AKP milletvekili, anayasa profesörü Dr. Burhan Kuzu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun geçen Cumartesi katıldığı düğünde evlenen Cihan ve Ceylan Yaşar çifti için "terör örgütüne yakınlığı ile biliniyorlar" ifadesini kullanmıştı. Kuzu'nun bu ifadeleri tepki çekmişti.

CHP Batman il Başkanı Hüseyin Yaşar, Kuzu'nun FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'le fotoğrafını paylaşarak, "'Avukatımı aradım mahkemeye vereceğim Burhan kuzu denilen zatı. 30 yıldır siyasetteyim hiçbir örgütle ne benim ne de ailemin bağlantısı ve üyeliği olmadı tam tersine hep şiddete karşı durdum dün FETÖ ile kol kola olan bize çamur atamaz mahkemede hesaplaşırız kuzucumla'' ifadelerini kullanmıştı.

KUZU ÇARK ETTİ

Burhan Kuzu daha sonra yaptığı yeni açıklamada yanlış bilgilendirildiğini belirterek şunları kaydetti:

Geçtiğimiz hafta sonu İmamoğlu’nun Batman’da katıldığı bir düğünle ilgili yazdıklarım yanlış anlaşılmaya yol açtı.Aldığım bilgilerin hatalı olduğunu üzülerek öğrendim.Yaşar ailesini ve genç çifti üzmek gibi bir niyetim asla yoktur. Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyorum

"MAHKEMEDE..."

Twitter hesabından Burhan Kuzu'nun yaptığı paylaşımı alıntılayan Cihan Yaşar, "Yok öyle! Mahkemede görüşeceğiz" diye yazdı.

İlgili Haberler