Burhanettin Kocamaz: 31 Mart'ta destan yazmaya geliyoruz

Burhanettin Kocamaz: 31 Mart'ta destan yazmaya geliyoruz
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz “İnanıyoruz ki, vatandaş 31 Mart'ta sandığın başına kararlı bir şekilde gidecek ve o gün Türkiye'de yeni bir destan yazacak" şeklinde konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, kenti sokak sokak dolaşmaya devam ediyor. Kocamaz, geçen hafta İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca ile birlikte Tarsus'un Böğrüeğri, Boztepe, Çat (Tepetaşpınar, Dorak, Kaklıktaşı), Pirömerli, Belen, Karadiken, Çakırlı, Ulaş ve Takbaş mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşları tek tek dinleyen çaylarını içen Kocamaz, şöyle dedi:  "Biz geçmişten bu yana aynı yolda yürüdüğümüz, aynı davayı savunduğumuz arkadaşlarımızın çoğunlukta olduğu bir parti ile yolumuzu yürümeye karar verdik. Gece-gündüz çalışıyoruz. Gerçekten özellikle kırsalda yapılan hizmetler Cumhuriyet tarihi boyunca yapılamamış hizmetler. İnanıyoruz ki, vatandaş 31 Mart'ta sandığın başına kararlı bir şekilde gidecek ve o gün Türkiye'de yeni bir destan yazacak."

Bu arada Kocamaz, yerel medyaya AK troller tarafından servis edilen "Burhanettin Kocamaz Kaçtı" haberlerine çok sert tepki gösterdi. Kocamaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi: "Büyükşehir Meclisi'nden 4 günlük yurt dışı seyahati için karar çıkmasına rağmen sadece 1 gecelik Mersin'den ayrılmamı bile akıllarınca fırsata dönüştürmeye çalışan zavallılara sesleniyorum. Bir Çin Atasözü var: Küçük beyinliler kişilerle, orta beyinliler olaylarla, büyük beyinliler de projelerle ilgilenirler. İşi gücü bırakmış tüm zamanınızı bize karşı saldırılara, iftira ve dedikodulara, fitne ve fesatlıklara ayırıyorsunuz. Size tavsiyem işinizi yapın ve seçime odaklanın."