Burhanettin Kocamaz'dan flaş anket çıkışı!

Burhanettin Kocamaz'dan flaş anket çıkışı!
Yerel seçimlerde İYİ Parti'nin Mersin Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, katıldığı bir programda kendisinin yaptırdığı anketlerde önde olduğunu açıkladı.

İYİ Parti'nin Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhanettin Kocamaz, HaberTürk TV'de yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Sürekli anketler yaptırdığını açıklayan Kocamaz iddialı bir çıkış yaparak, "bugüne kadar kaybedeceğim hiç bir şeçime girmedim." dedi ve anketlerde önde olduğu açıkladı.

Kocamaz'ın açıklamaları şöyle; 

"Burhanettin Kocamaz, kazanamayacağı hiçbir seçimde aday olmadı bugüne kadar. Ben anketler yaptırıyorum. Bilimsel çalışıyorum. Şuanda yaptırdığımız anketlerde biz en öndeyiz. İnşallah 31 Mart akşamı herkes bunu da görecek. Burada anketlere göre biz CHP ile yarışacağız. İttifak olayı vatandaşta çok itibar görmedi. MHP’nin tabanı zaten kaynıyor durup dururken bu niye böyle oldu diye. CHP’den azımsanmayacak şekilde oylar alacağız. Ben yıllardır oy alıyorum zaten. 5 dönem belediye başkanlığı yapmışım. Ben ilk aday olduğumda MHP’nin oyu 1428’di ben 16 bin 500’e çıkardım. İkinci seçimde 40 bin 500’e çıkardım. Dolayısıyla hep katlayarak gittim"