Suriyeli metroda ortalığı karıştırdı. Sigara içti kendisini uyaranlara hakaret etti

Suriyeli metroda ortalığı karıştırdı. Sigara içti kendisini uyaranlara hakaret etti
Bursa’da Suriyeli bir sığınmacı metroda tüm uyarılara rağmen sigara içmeye ve etrafına hakaretlere savurmaya devam edince ortalık bir anda karıştı. Suriyeli sığınmacılar metrodan indirilerek vatandaşlar tarafından dövüldü.

Bursa’da metroda sigara içen ve kendisini uyaranlara hakaret eden Suriyeli bir sığınmacı metrodan indirilerek vatandaşlar tarafından feci şekilde dövüldü.

Bursa’da Suriyeli sığınmacıların metroda sigara içtiği bir video paylaşıldı. Paylaşılan video sosyal medyada gündem oldu.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Acemler metro istasyonunda meydana geldi.  Suriyeli bir sığınmacı metro istasyonunda sigara içmeye başladı. 

Vatandaşların tüm uyarılarına rağmen sigaralarını söndürmeyen şahıslara, vatandaşlar tarafından dövüldü. Kavga metronun dışına sıçrayınca görgü tanıkları durumu polis ekiplerine haber verdi. 

Olay yerine gelen polis ve güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle kavga sonlandırıldı.

O GÖRÜNTÜLER GÜNDEM OLDU

O anlara ait görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Olay esnasında metro istasyonu karışırken, görevliler ve bazı vatandaşlar araya girdi. Sigara içen Suriyelilerin ise yiyecek içecek otomatının arkasına saklanarak darbelerden kurtulmaya çalıştığı görüldü.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Bursa Valiliği tarafından yapılan basın duyurusuna göre; Yabancı uyruklu oldukları iddia edilen şahısların Türk vatandaşı olduğu ortaya çıktı. Yapılan açıklamada gözaltına alınan şahısların birbirlerinden şikayetçi olmamaları üzerine Cumhuriyet Savcısının talimatıyla serbest bırakıldıkları da belirtildi.

İlgili Haberler