Büyük gün yarın! Son zamanların en büyük ödemesi yapılacak

Büyük gün yarın! Son zamanların en büyük ödemesi yapılacak
Türkiye'de faaliyet gösteren ve borsada işlem gören dev şirket, yarın temettü ödemesi gerçekleştirecek. İşte haberin detayları...

Ömer Buğra ERSAVAŞ / KAMU SON HABER

Borsada işlem yapanların sayısı her geçen gür artmakta. Özellikle son zamanlarda halka arz işlemleri sosyal medyanın da etkisiyle her geçen gün daha da popüler hale gelmekte.

Borsada işlem yapanların en çok tercih ettiği işlemlerden biri olan temettü hisseleri yatırımcıya kazanç sağlamaya devam ediyor. Son olarak Türkiye'de de faaliyet göster Bosch şirketi borsada yatırımcılarına sevindiren haberi verdi.

bbbb.jpgBosch, bu hafta yatırımcıları için temettü dağıtacak, şirket son zamanlarda ödenen en yüksek temettü ödemesi gerçekleştirecek.

Bu ödemeyle temettü ödemelerinde Bosch Fren #BFREN lider konumuna gelecek.

205279.jpgBosch, 26 Eylül salı günü, yatırımcılarına pay başına brüt 24,3092 TL temettü dağıtacak. Stopaj kesintisi sonrası hesaplara hisse başına net 21,8784 TL'lik bir ödeme yansıtılacak.

a.jpgBFREN, belirlenen temettü ödeme tarihinde, toplamda 60.773.221 TL'lik kar payı dağıtılacağını açıkladı. Temettü ödemeleri 26 Eylül günü yatırımcıların hesabına aktarılacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.