Çağatay Ulusoy ile Şeyma Subaşı beraber mi?

Çağatay Ulusoy ile Şeyma Subaşı beraber mi?
Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı'nın boşanmasına Çağatay Ulusoy mu sebep oldu? Sosyal medyada şu an Çağatay Ulusoy ile Şeyma Subaşı beraber mi? soruları çığ gibi büyüyor. Şeyma ile Çağatay'ın fotoğrafı çıktı

Çağatay Ulusoy ile Şeyma Subaşı beraber mi? Bu soru gündeme damgasını vurdu. Bugün Silivri Adliyesi'nde tek celsede boşanan Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın Çağatay Ulusoy yüzünden ayrıldıkları iddia edildi. Twitter'da yapılan bir iddiaya göre Çağatay ile Şeyma bir mekanda eğlenip daha sonra eve gitmişler ve o anlar magazinciler tarafından objektiflere yakalanmışlar. Daha sonra Acun Ilıcalı ise bu haberleri yayınlatmamış.  Şeyma Subaşı adının aşk dedikodularına karıştığı Çağatay Ulusoy ile ilgili açıklamayı Instagram hesabından yaptı.

ÇAĞATAY ULUSOY İLE ŞEYMA SUBAŞI BERABER Mİ

Öte yandan Şeyma Subaşı'nın 3 Kasım'da Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına düştüğü notun Çağatay Ulusoy'un dövmesinde yazan cümleyle aynı olması sosyal medyada tartışma oluşturdu. Çağatay Ulusoy hakkında yapılan bu iddialara henüz cevap vermedi.

FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Şeyma Subaşı'nın Çağatay Ulusoy'la birlikte çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğraf, sosyal medyada elden ele dolaşıyor.

screenshot_3-027.png

ŞEYMA SUBAŞI'NDAN ÇAĞATAY ULUSOY AÇIKLAMASI

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Şeyma Subaşı şunları yazdı: Çağatay Ulusoy’la olan arkadaşlığım yakın çevrem tarafından gayet iyi bilinir, bu arkadaşlığın başka taraflara çekilme çabası son derece çirkin!

acun-ilicali-seyma-subasi-001.jpg
ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR 

Annesi Bosna kökenli olan Çağatay Ulusoy, 3 Eylül 1990 tarihinde dünyaya geldi. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri Bölümünde tamamladı.Vahide Perçin ve Altan Gördüm’ün sahibi olduğu sanat okulunda oyunculuk dersleri aldı. 2011 yapımı “Adını Feriha Koydum” adlı dizide Emir Sarrafoğlu’na hayat verdi. Hazal Kaya ile başrolü paylaştığı bu dizi uzun süre adından söz ettirdi.

Diziye devam ederken 2011 yılında “Anadolu Kartalları” filminde de başrol oynamış, filmde Üsteğmen Ahmet Onur karakterini canlandırdı ve bu rolüyle de büyük beğeni topladı. Bir dönem aşk yaşadığı Serenay Sarıkaya ile Medcezir dizisinde başrolü paylaştı. Çağatay Ulusoy ayrıca ilk reklam filmini Türkiye piyasasında aktif satışına devam eden bir Jean firmasında gerçekleştirmiş ve 2016 yılı itibariyle o markanın yüzü oldu.Bir çok dizi ve film projesinde yer alan Çağatay Ulusoy son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan İçerde dizisinde Sarp karakterini canlandırdı.