Çağatay Ulusoy'dan Şeyma Subaşı açıklaması!

Çağatay Ulusoy'dan Şeyma Subaşı açıklaması!
Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı ayrılığında sebep olarak gösterilen Çağatay Ulusoy hakkında çıkan iddialara cevap verdi.

Şeyma Subaşı ile adı aşk dedikodularına karışan Çağatay Ulusoy, hakkında çıkan iddiaya cevap verdi. Çağatay Ulusoy Instagram hesabından, "Hem Acun Abi hem de Şeyma arkadaşımdır. Birkaç gündür devam eden çirkin,yakışıksız,asılsız iftiraların son bulmasını dilerim." dedi. 

ŞEYMA SUBAŞI'DAN DA AÇIKLAMA GELMİŞTİ

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Şeyma Subaşı şunları yazdı: Çağatay Ulusoy’la olan arkadaşlığım yakın çevrem tarafından gayet iyi bilinir, bu arkadaşlığın başka taraflara çekilme çabası son derece çirkin! 

NE OLMUŞTU

Dün Silivri Adliyesi'nde tek celsede boşanan Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın ayrılık nedeninin Çağatay Ulusoy olduğu şeklinde basında haberler çıkmıştı. Çağatay Ulusoy ile Şeyma Subaşı bir mekanda eğlendikten sonra eve geçmiş gazeteciler o anları görüntülemesinin ardından Acun Ilıcalı tarafından kamera kayıtlarının sildirildiği iddia edilmişti.

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR

23 Eylül 1990 yılında doğmuştur ve 26 yaşındadır. Çağatay Ulusoy terazi burcudur.
Boyu 1.90 cm olan Ulusoy, 81 kilodur. Çağatay Ulusoy kahverengi saçlara ve göz rengine sahiptir. İstanbul'da doğmuş ve büyümüştür. Kendisiyle beraber iki çocuğu olan bir aileye sahip olan Ulusoy'un küçük bir erkek kardeşi vardır. Erkek kardeşi Atalay Ulusoy'dur. Çağatay Ulusoy'un annesi Refiye Ulusoy Boşnak kökenlidir. Ulusoy'un babası Aylin Ulusoy ise Bulgaristan göçmenidir.

Çağatay Ulusoy İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümü mezunudur. Ayla Algan'dan oyunculuk dersleri almıştır. Modellik yapmaya 2010 yılında başlayan Çağatay Ulusoy bu yıl içinde Best Model Of Turkey'e katılmış ve birinci olmuştur. Ulusoy sonra Akademi 35 Buçuk'ta oyunculuk dersleri almış ve burada bulunan hocası Vahide Gördüm ile Adını Feriha Koydum isimli dizide oynamıştır. İlk oyunculuk deneyimi olan bu dizide Emir karakterini canlandıran oyuncu bu diziden sonra oldukça ünlü biri haline gelmiştir. Oyuncu daha sonra Medcezir adlı dizide oynamış ve bu dizideki rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile bir süre ilişki yaşamıştır. Ulusoy'un ilk sinema filmi Delibal isimli 2015 yapımı olan filmdir. ve içerde dizisinin sarp karakterini canlandırır.