Çağlar Söyüncü İngiltere yolunda

Çağlar Söyüncü İngiltere yolunda
Freiburg forması ile oynadığı futbolla büyük takımların radarına giren Çağlar Söyüncü Arsenal’e gitmeye çok yaklaştı. İngiliz devi Çağlar için 35 milyon sterlini gözden çıkardı.

Freiburg forması giyen milli oyuncu Çağlan Söyüncü, Arsenal forması giymeye çok yaklaştı. İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre, Arsenal kulübü, Çağlar’ı transfer etmek için 35 milyon sterlini gözden çıkardı. Genç oyuncunun menajeri Mustafa Doğru transfer görüşmelerini doğrulayarak, şu ana kadar iki kulübün görüşmelerde olumlu yol kat ettiğinin altını çizdi.

Çağlar’ın Arsenal’e transfer olama konusunda oldukça istekli olduğunu belirten Doğru, şu anda iki takım arasındaki görüşmelerin sonuçlanmasını beklediklerini söyledi.

Altınordu’dan Freiburg’a transfer olan 22 yaşındaki savunmacı, son 2 sezonda oynadığı futbolla Bundesliga’da oynayan en iyi genç oyunculardan biri olmayı başardı ve dikkatleri üzerine çekti. Arsenal’in şu anda scout ekibinin başında olan Sven Mislintat’ın Çağlar’ı Borussia Dortmund’ta görev yaparken izlemeye başladığı ve o dönemde Alman ekibine kazandırmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz sezon Freiburg forması ile 30 maça çıkan Çağlar 1 gol atmıştı.

İlgili Haberler