Çağlar ve Ozan İspanya kampına katıldı

Çağlar ve Ozan İspanya kampına katıldı
İngiltere'nin korona virüs tedbirleri kapsamında Türkiye'ye yollamadığı Çağlar Söyüncü ve Ozan Kabak, A Milli Takım'ın İspanya kampına dahil oldu. İki oyuncu da Cebelitarık ve Hollanda maçlarında forma giyebilecek.

NTV Spor''da yer alan habere göre, İngiltere, Covid-19 tablosunda kırmızı listede olan Türkiye''ye Premier Lig''de top koşturan futbolcuları göndermemesi sebebiyle Milli Takım''da Çağlar Söyüncü, Ozan Kabak, Ozan Tufan ve Halil Dervişoğlu, forma giyememişti. 

İKİ İSİM DE KAMPA KATILDI

Dünya Kupası Elemeleri''nde Cebelitarık''la karşılaşacak olan Türkiye''de, Çağlar Söyüncü ve Ozan Kabak A Milli Takım kadrosuna İspanya''da dahil oldu, iki oyuncu Güneş''in görev vermesi durumunda Cebelitarık maçında forma giyebilecek.

Ay-yıldızlı ekip, grubun ilk maçında İstanbul''da Hollanda''yı 4-2, ikinci maçında da İspanya''da Norveç''i 3-0 yendi. Milliler, üçüncü maçında sahasında Letonya ile 3-3 berabere kalırken, grupta Karadağ ile İstanbul''da yapılan dördüncü maç da 2-2 berabere bitti. Milli takım, grupta 8 puanla lider durumda bulunuyor.

Grupta oynadığı 4 maçı da kaybeden Cebelitarık ise son sırada yer alıyor.