Camdaki Kızın konusu nedir. Camdaki Kız oyuncu kadrosu

Camdaki Kızın konusu nedir. Camdaki Kız oyuncu kadrosu
Camdaki Kız konusu ile beğeni toplarken oyuncuları ile de dikkat çekti. Başrolünde en son Kırmızı Oda dizisinde gördüğümüz Burcu Biricik'in rol aldığı Camdaki Kız dizisinde Feyyaz Şerifoğlu ise başrolü paylaşan diğer bir isim oldu. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız, ilk yayın gününde sosyal medyanın gündeminde büyük yankı uyandırdı. Peki, Camdaki Kız konusu ve hikayesi nedir? İşte, Camdaki Kız oyuncuları hakkında detaylı karakter bilgileri…

Camdaki Kız oyuncuları yayınlanan ilk bölümle beraber izleyenlerin dikkatini çekti. Kanal D''de 8 Nisan Perşembe akşamı yayın hayatına başlayan konusu ve hikayesi ile şimdiden ekranlara damga vuran Camdaki Kız dizisinde başarılı oyuncu Burcu Biricik Nalan karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor. Sesiyle olduğu kadar oyunculuğu ile de adından söz ettiren Feyyaz Şerifoğlu ise Sedat karakterini canlandıracak. Dışarıdan bakıldığında kusursuz bir hayatı olan Nalan’ın Sedat ile hayatının kesişmesi ile yaşanan aşk hikayesi ekranlara gelecek. Gülseren Budayıcıoğlu''nun aynı isimdeki kitabından uyarlanan Camdaki Kız''ın oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Peki, Camdaki Kız oyuncuları kimler? İşte, Camdaki Kız oyuncu kadrosu konusu ve karakterler ile ilgili ayrıntılı bilgiler...

CAMDAKİ KIZIN KONUSU

Camdaki Kız oyuncuları, konusu ve hikayesi ile izleyicilerin dikkatini çeken yapımlar arasında yer alıyor. Perşembe akşamlarının yeni üyesi olan Camdaki Kız, Kanal D ekranlarından izleyicilerle buluşacak. Oyuncu kadrosu ve olay örgüsü ile şimdiden geniş bir kitleye sahip olan dizinin başrolünde Nalan karakteri ile Burcu Biricik yer alırken, diğer başrolü ise Sedat karakteri ile Feyyaz Şerifoğlu paylaşacak.

Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışan Nalan, yumuşak huylu, zeki, sıcakkanlı ve dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğudur. Hayatını varlık, ilgi, alaka içinde geçirmiş, en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Dışarıdan bakıldığında kusursuz bir hayatı olan Nalan’ın, herkesten sakladığı bir sırrı vardır…

Diğer yandan Nalan’ın çalıştığı şirketin genç veliahdı Sedat, kendisinden yaşça büyük ve evli bir kadın olan, sosyetik güzel Cana ile uzun yıllardır yasak bir ilişki yaşamaktadır. Şirketin sahibi ve Sedat’ın babası olan Rafet Koroğlu, yıllarca didinip kurduğu Koroğlu imparatorluğunun itibarının, şımarık oğlu Sedat tarafından lekelenmesine izin vermeyecektir. Rafet, Sedat’ı Cana’dan ayırmak için, onu zorla başka biriyle evlendirmeye karar verir.

Ve kader çarkı döner… Sedat ile Nalan’ın yolları kesişir. Hayatı boyunca kendisini babasına ispatlayamamış olan Sedat’ın tek çaresi, daha önce hiç tanımadığı Nalan’la evlenmektir. Peki Sedat, Nalan’ın hayallerindeki “kurtarıcı prens” midir? Çocukluklarından yaralı olan bu ikili, kavuşup, masallardaki gibi bir aşk yaşayabilecek midir? Yoksa onları bugüne kadar hiç hayal etmedikleri bir karanlık mı beklemektedir?

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI

Camdaki Kız oyuncuları arasında birbirinden önemli isimler yer alıyor. Başrolünde Burcu Biricik''in yer aldığı dizide, Selma Ergeç, Hande Ataizi, Devrim Yakut ve Tuğrul Tülek gibi oyuncular yer alıyor. Camdaki Kız oyuncuları ve karakterleri ise şu şekilde;

NALAN (BURCU BİRİCİK)

Emekli vali olan babası Adil ve emekli edebiyat öğretmeni olan Feride’nin tek çocuğudur. Sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Şimdi de Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışmaktadır. Sıcakkanlı, sevgi dolu, vicdanlı, çalışkan ve yumuşak huyludur. Başta annesi ve babası olmak üzere herkese karşı saygılıdır. Kurallara uyar ve asla aşırıya kaçmaz. Hayatını annesinin yönettiği biçimde yaşamaya alışkındır.

FERİDE (NUR SÜRER)

Nalan’ın annesidir. Aristokrat bir aileden gelir ve emekli edebiyat öğretmenidir. Çok kitap okur, bitkilere düşkündür. Her şeyin organik olanını tercih eder, sağlıklı olmak onun için bir takıntıdır. Çok titiz bir kadındır. Evde fazla eşya sevmez. Her şey yerli yerinde olsun ister. Ailesine oldukça düşkündür. Her şeyi kontrol etmeyi sever. Kontrolü dışında bir durum yaşanırsa, sert tepkiler verir. Sevgisi de, öfkesi de güçlüdür. Geçmişte yaşadığı, sır gibi sakladığı bir travması vardır. Bu travmanın acısını, en çok Nalan’a çektirir.

CANA (HANDE ATAİZİ)

Ülkenin en ünlü işadamlarından birinin kızıdır. Evlidir ve iki oğlu vardır. Cana neşeli, her şeyi dalgaya alabilen, pozitif ve tüm olaylara kendine has bakış açısı olan bir kadındır.

SEDAT (FEYYAZ ŞERİFOĞLU)

Koroğlu ailesinin küçük oğludur. Babası tarafından “bir baltaya sap olamamakla” suçlanır. Annesi onu el bebek gül bebek büyüttüğü için rahata alışkındır, şımarıktır. Ama özünde sevgi dolu, kalbi kırık bir çocuktur. Babasına kendisini nasıl kanıtlayacağını bilememektedir. Babası tarafından evliliğe zorlanır ve kader karşısına Nalan’ı çıkarır.

İlgili Haberler