Can Ataklı “Gül’ün en yakınındaki isimle yemek yedim” dedi, bombayı patlattı! İşte Erdoğan ile Gül görüşmesinin perde arkası

Can Ataklı  “Gül’ün en yakınındaki isimle yemek yedim” dedi, bombayı patlattı! İşte Erdoğan ile Gül görüşmesinin perde arkası
Korkusuz Gazetesi yazarı Can Ataklı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Eski Cumhurbaşkanı Gül'ün bir görüşme gerçekleştirdiğini iddia ederek, perde arkasını anlattı.

YENİÇAĞ HABER MERKEZİ

Youtube kanalında konuşan Ataklı, son gelişmeyi Abdullah Gül''e yakın olan bir arkadaşından öğrendiğini belirtti.

Ataklı''nın açıklamalarından satır başları şöyle:

"BEN ABDULLAH GÜL''E O KADAR YAKIN OLDUĞUNU BİLMİYORDUM"

İşin aslı yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Geçtiğimiz Cuma günü çok sevdiğim bir dostumun yemek daveti vardı. Ben de gittim, o masada olanlardan biri, daha çok önce de hukukum olan tanıdığım biri ama ben Abdullah Gül ile o kadar yakın olduğunu bilmiyordum. Hatta bu sabah konuştum dedi. Bana ilk “Ne düşünüyorsunuz, Abdullah Gül ile Erdoğan görüştüğüne dair bir dedikodu dolaşıyor” dedi.

"SİZE KİM BİLGİ VERMİŞSE YANILTMIŞ"

Ben de güldüm. “Biliyorum, biliyorum. Size kim söylemişse kaynağınız sizi yanıltmış. Böyle bir görüşme olmadı” dedi. Ona dedim ki “ben bunu öyle sıradan birinden duymadım. Net bilgi aldım, öyle bir dedikodu falan değil”

"YALANLAMAYA ÇALIŞIRKEN ANLATIYOR"

Sonra bana anlatmaya başladı, işin rengi o andan itibaren değişti. Anladığım kadarıyla “görüşme doğru ama bu açıdan değerlendir. ” diyordu. Yani yalanlamaya çalışırken bana görüşmenin içeriğini anlatıyordu.

"YAPACAĞINI ZANNETMİYORUM"

Öyle şeyler anlattı ki bana olayı bütün çıplaklığıyla koymuş oldu. Abdullah Gül hiçbir surette Tayyip Erdoğan’la işbirliği yapmaz. Yapmayacak diye anlatmıyor. Yapacağını da zannetmiyorum diyor.

"ABDULLAH GÜL VE ARKADAŞLARI OLDUKÇA RAHATSIZ"

Abdullah Gül’e yakın olan arkadaşımın dediğine göre ülkedeki gidişattan, durumdan oldukça rahatsızlar. Ülkenin gittiği noktayı görüyorlar ve bunun durdurulması gerektiğini söylüyorlar. Abdullah Gül’ün Tayyip Erdoğan’a olumlu bir yanıt vermesi şu an için mümkün değil.

İlgili Haberler