Canlı yayında ilk kez duyurdu! Mustafa Sarıgül Meral Akşener'e özendi

Canlı yayında ilk kez duyurdu! Mustafa Sarıgül Meral Akşener'e özendi
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, seçim ve ittifaklarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sarıgül, TGRT''de Cem Küçük ve Aslı Hünel''in sunduğu Günaydın Türkiye programına katıldı. 

"BAŞBAKANLIĞA TALİBİM"

İYİ Parti lideri Meral Akşener''in ardından Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül de ''Başbakanlığa talibim'' dedi.

"HAYIRLI VE YARARLI OLSA EVET DERDİM"

Katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sarıgül, "sistemi kesinlikle değiştireceğiz" açıklaması yaptı. Sarıgül şunları söyledi:

"Ülkemizin bir başkanlık sistemi ile yönetilmesini doğru bulanlardan değilim. Bunun üzerine çok çalıştık. Karşı olmak için karşı olmadım. Sistem hayırlı, yararlı, doğru, sorunlarında çözebilecek olsa evet derim. Ben bir yere gittiğim zaten bana "Başbakan Sarıgül" diye tezahürat yapıyorlar. Ben de onlara teşekkür ediyorum. Başbakanlığa talibim doğrusu bu. "

"ERKEN SEÇİME GEREK YOK"

Sarıgül, bugünkü iktidarın yorulduğunu ve heyecanının bittiğini söyledi. İktidarların da mevsimler gibi olduğunu belirten Sarıgül, “Erken seçim diyerek iktidara fırsat vermenin bir anlamı yok. Muhalefet partisinin stratejisi yok. Seçimlerin zamanında yapılması taraftarıyız. Normal seçimlere 1 yıllık süreç kaldı sayılır. İktidara fırsat vermemek lazım” diye konuştu. 

İlgili Haberler