Canlı yayında ırkçılık tartışması!

Canlı yayında ırkçılık tartışması!
"PKK terör örgütü değildir" sözü ile bilinen AKP eski Milletvekili Orhan Miroğlu, Ahmet Hakan'ın CNN Türk'te sunduğu Tarafsız Bölge programında, CHP'li Aytuğ Atıcı'yı ırkçılıkla suçladı ve canlı yayını terk etti.

Ahmet Hakan'ın CNN Türk'te sunduğu Tarafsız Bölge programında, AKP eski Milletvekili Orhan Miroğlu ile CHP'li Aytuğ Atıcı arasında ırkçılık tartışması yaşandı.

"PKK terör örgütü değildir" sözü ile bilinen AKP'li Miroğlu, tartışma sırasında sinirlendi ve CHP ile Aytuğ Atıcı'yı ırkçılıkla suçlayarak canlı yayını terk etti.

Miroğlu, Atıcı'ya, "Sen dön kendi partine dön, kıyamet kadar ırkçı ve ittihatçı bulursun, sen kimsin, böyle adamlarla beni muhattap etmeyin. Yaşar Kemal bile senin gibiler yüzünden Kürtçe konuşamadı, Kürdüm diyemedi.” tepki gösterdi.

‘SEN HEKİM DEĞİL, ESAD’IN ORDUSUNDA SUBAY OLURSUN’

Atıcı ise Miroğlu’na “69 yıldır bu ülkeyi kim yönetiyorsa ona soracaksın. Sabahtan beri niye ırklardan bahsediyorsun?” dedi. Bunun üzerine  Miroğlu, “Sen nasıl bir iftiracı ve sahtekarsın. Böyle faşistlerle bizi bir daha oturtmayın” diyerek sinirli bir şekilde programı terk etti. Miroğlu, programı terk ederken de “Sen hekim olamazsın, ancak Esed’in ordusunda bir subay olursun” sözlerini sarf etti.