Cem Yılmaz Altın Kelebek'e damgasını vurdu!

Cem Yılmaz Altın Kelebek'e damgasını vurdu!
Dün akşam 45'ncisi gerçekleşen Altın Kelebek Ödül Töreni'ne Cem Yılmaz her hareketiyle geceye damgasını vurdu. Acun Ilıcalı'dan Kenan Doğulu'ya sevgilisi Defne Samyeli'ye kadar herkese göndermede bulundu...

Cem Yılmaz dün akşam Altın Kelebek Ödül Töreni'ne damgasını vurdu. Jüri Özel Ödülü Kanal D Genel Müdürü Murat Saygı'nın elinden alan Cem Yılmaz, sahneye çıkarken, 'En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü'nü alan Kadın dizisinin küçük yıldızı Kübra Süzgün ağlamaktan konuşamadığı için ona göndermede bulunarak, "Çocukları bayağı ağlatmışlar. Çocuk hala set devam ediyor zannetti" dedi. Benimle yaşıt ödülü, ben bu ödülü Zeki Müren'in elinde gördüm, Edis Hun'un elinde gördüm...Bu çok kıymetli. Ne tatsız ki, ben başırılı işler yapmış bir kimseyim. Keyfim yerinde. Bağkur'luyum ama televizyona iş üretmediğim için siz güzel insanlarla iş yapma ihtimalim yani televizyonda pek olmuyor. Şarkı söyleyen arkadaşlarımla şarkı söyleme imkanım yok. Dolayısıyla sizlerle beraber olmak, bu ödülle anılmak için jürinin bu özel düşüncesi beni çok mutlu etti. Defne ile beraber katıldığımız ödül törenin ikincisi. Kızcağız da ‘Çıtır bir sevgili buldum’ diye düşünürken 25. yıl, yaşlı, artık gidiyor gibi oldu bu ödül. Defnecim gençliğimize katılıyorum bu ödülü" diyerek ödülünü kaldırıyor. 

CEM YILMAZ'DAN KENAN DOĞULU GAFI

Cem Yılmaz, 25. Yıl Özel Ödülünün sahibi olan Kenan Doğulu’yu anons ederken büyük bir gafa imza attı.

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa'nın haberine göre, Cem Yılmaz, Kenan Doğulu’nun ödülünü verirken “Ya Yalın gördün mü” dedi. Bir dönem yakın arkadaş olan Yalın ve Kenan doğulu arasında yıllar önce Beren Saat gerginliği yaşanmıştı.

Yalın, Beren Saat’e aşık olduğunu ve çok hoşlandığını yakın arkadaşı Kenan Doğulu’ya anlatmış, ancak Kenan Doğulu bunu bilerek Beren Saat’le aşk yaşayıp nikah masasına oturmuştu.