Cem Yılmaz Kaz Dağları’nda Athena Gökhan'a yakın olan villasını açıkladı. Villa büyük resmin tam ortasında

Cem Yılmaz Kaz Dağları’nda Athena Gökhan'a yakın olan villasını açıkladı. Villa büyük resmin tam ortasında
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, ülkemizin akciğerleri konumunda olan ünlü Kaz Dağları’nda villası olup olmadığına sosyal medya hesabından yaptığı kinayeli paylaşımla cevap verdi. Yılmaz, “; benim Kaz Dağlarında villam var. Adresi belliyse yazarsanız memnun olurum nerede villam gidip yerleşeyim bari. Boş durmasın. Athena Gökhan a yakın mı? Büyük resmin tam neresinde ?” dedi.

Cem Yılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla kendisine yönelik yapılan iddia ve eleştirilere cevap vermeye devam ediyor.
Ünlü komedyen bölge olarak yüksek oksijen miktarı içermesiyle Türkiye’nin akciğeri konumunda olan Kaz Dağları’nda villası olup olmadığına sosyal medya hesabından cevap verdi.
Cem Yılmaz sosyal medya paylaşımında, “Bir diğer ciddiyetsiz konu da; benim Kaz Dağlarında villam var. Adresi belliyse yazarsanız memnun olurum nerede villam gidip yerleşeyim bari. Boş durmasın. Athena Gökhan a yakın mı? Büyük resmin tam neresinde ?” ifadelerine yer verdi.
yenicag-cem-yilmaz.jpg
Ünlü komedyen daha önce de Kaz Dağları’ndaki doğa katliamına sessiz kalmamış, tepki göstermişti. Kolunun altına aldığı bir kaz heykeli ile ağaçlık bir alanda objektif karşısına geçen Yılmaz, Kaz Dağları’ndaki doğa katliamına gönderme yapmıştı.
yenicag-cem-yilmaz6-001.jpg

 

İlgili Haberler