Cemal Enginyurt'dan, Melih Gökçek'e övgüler...

Cemal Enginyurt'dan, Melih Gökçek'e övgüler...
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Akit TV'de katıldığı bir programda, Melih Gökçek'ten övgü dolu sözlerle bahsetti. Enginyurt, " Her şeyi söylemelerine rağmen konuşan tek adam. Dik dik konuşuyor aynen benim gibi, Allah razı olsun" dedi.

İktidara yakın Akit TV'de katıldığı Ankara Kulusi programına Cumhur İttifakı ortağı MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt katıldı.

Enginyurt'un, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla istifa eden ve AKP içinde dahi 'Parsel parsel sattı' eleştirileriyle tepkilerin odağındaki isim haline gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten övgü dolu söz etmesi dikkat çekti.

MHP'li Enginyurt, Gökçek için "Allah’tan bir Melih Gökçek var, Allah sağlık sıhhat versin. Her şeyi söylemelerine rağmen konuşan tek adam. Dik dik konuşuyor aynen benim gibi, Allah razı olsun" dedi.

Cemal Enginyurt'un o açıklamaları şu şekilde:

"Rüşvetler konuşulmaya başlandı. Sağ taraf diyor ki bu işin üstüne gitmeyelim diyor. Solun da işine yarıyor bu. Vurdu öldürücü darbeyi diyorlar. Allah’tan bir Melih Gökçek var, Allah sağlık sıhhat versin. Her şeyi söylemelerine rağmen konuşan tek adam. Dik dik konuşuyor aynen benim gibi, Allah razı olsun. O noktada hiç geri vitesi de yok. Şimdi bunlar susturmak üzere konuşuyorlar. Dolayısıyla, ‘Mart’ın sonu bahar diyenler’ bu ülkeye en büyük zulmü yaptı."