Cengiz Üner’den müthiş gol

Cengiz Üner’den müthiş gol
Roma forması giyen yıldız oyuncu Cengiz Ünder, Inter kalesine attığı harika golle dikkatleri bir kez daha üstüne çekti. Müthiş bir mücadeleye sahne olan maç, 2-2’lik eşitlikle sona erdi.

Serie A'da haftanın dev karşılaşmasında Roma ile Inter 2-2 berabere kalırken Cengiz Ünder de attığı bir golle skora katkı verdi.

Nefesleri kesen kritik mücadelede iki takım da etkili bir futbol ortaya koyarken günün açılış golü 37. dakikada Inter'den geldi ve Keita Balde, deplasmanda takımını 1-0 öne geçirdi.

Mücadelenin ilk yarısı 1-0'lık Inter üstünlüğüyle biterken ikinci yarı üç gole sahne oldu.

CENGİZ ÜNDER'İN GOLÜ GALİBİYETE YETMEDİ

İkinci yarının hemen başında Roma, milli yıldız Cengiz Ünder'le eşitliği buldu. 51. dakikada sahneye çıkan Cengiz, takımını 1-1'lik eşitliğe taşıdı.

Ancak Inter, 66. dakikada Mauro Icardi'nin golüyle bir kez daha sevinirken 2-1 öne geçti. Maçta sonucu belirleyen gol ise ev sahibi Roma'dan geldi. 74. dakikada penaltı kazanan Roma, Sırp savunmacı Kolarov'un vuruşunda golü buldu ve maç 2-2'lik eşitlikle tamamlandı.

Bu sonucun ardından Inter, puanını 29'a çıkarıp puan tablosunda ikinci sıraya otururken Roma ise 20 puana ulaştı ve haftayı 7. tamamladı.

İlgili Haberler