Cengiz’den İrfan Can açıklaması

Cengiz’den İrfan Can açıklaması
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, kendilerinin de transfer gündeminde yer alan ancak Fenerbahçe ile anlaşan İrfan Can Kahveci ile ilgili açıklamalarda bulundu. Cengiz, “'Bana 10 dedin, 7 olarak açıkladılar?' diye sordum. Ben 5,5 demiştim” ifadelerini kullandı.

Cengiz’den İrfan Can açıklaması

Süper Lig’de yıldızı parlayan isimler arasında yer alan İrfan Can Kahveci, Galatasaray ve Fenerbahçe ile görüşmelerin ardından Samandıra’nın yolunu tutmuştu. Sarı lacivertlilerin Kahveci transferini bitirmesine rağmen transfer ile ilgili tartışmalar devam ediyor.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, takımının bir marka ile işbirliği anlaşması imzaladığı törende açıklamalarda bulundu. Başkan Cengiz, İrfan Can Kahveci ile ilgili kulüp ikinci başkanları Abdurrahim Albayrak'ın yaptığı açıklama ve ardından Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu'nun verdiği cevapla ilgili soruyu, şöyle yanıtladı:

"İrfan Can konusunda ben kimseyi suçlamadım. Ne rakip takımı ne transfer edeni ne de ettireni. Sadece sorular sordum. Ben hiçbir zaman hakaret etmedim, suçlamadım. 'Bana 10 dedin, 7 olarak açıkladılar?' diye sordum. Ben 5,5 demiştim. O zaman arada uçurum yok, niye benimle pazarlık etmedin. Benim bir günahım yok. Sportif direktörün söylediğine ben cevap vermem. Baktığımızda Galatasaray'a da hizmet etmiş, şampiyonluklar kazandırmış bir insan. Abdurrahim Bey kendi duyguları, üslubu içinde bir şeyler demiş olabilir. O (Belözoğlu) da demek bunalmış, bir şeyler demiş. Onun da demek bir bildiği var."

“İSTİFA EDERİM AMA…”

Cengiz, son dönemde sahte hesaplardan kendilerine saldırılar yapıldığını anlatarak, "Marcao'ya yapılan hakaretler, eşine yapılan hakaretler... Aleyhimize yapılan yayınlarda troll hesaplar çok fazla. Bunun içinde taraftarımız olmayan ama taraftarımız gibi davranan hesaplar var. Satın alınmış hesaplar var. Biz bunları biliyoruz. Bununla ilgilenen ve ücreti ödenen ciddi bir ekip var. Dün de tesadüf deklare etmişler. Allah bir yerden şaşırtıyor demek ki. Bunlar hoş şeyler değil. 'Yönetim istifa.' deniyor. Ya ben istifa ederim de yasalar izin vermiyor. Ederim, 52 bin kere dedim. Bıktım, arkadaşlarım bıktı. Ben burada iyi niyetli taraftarlarıma sesleniyorum, tuzağa düşmeyin." değerlendirmesinde bulundu.