Cep telefonu çaldı başına gelmeyen kalmadı

Cep telefonu çaldı başına gelmeyen kalmadı
Güney Amerika ülkelerinden birinde kaldırımda bekleyen genç kadının cep telefonunu çalan bisikletli kapkaççının başına gelmeyen kalmadı. Kapkaççıya bir vatandaşın aracıyla çarpması, bir kişi uçan tekmeyle yola savurması ve diğer vatandaşların müdahalesi anbean kameralara yansıdı.

Videoyu izlediğinizde pişmiş tavuk daha şanslı diyeceksiniz

Karma Is Real isimli sosyal medya kullanıcısı, Güney Amerika ülkelerinden birinde yaşanan kapkaç anı ve sonrasının görüntüleri yer aldığı 45 saniyelik bir video paylaştı. Kaldırımda bekleyen genç bir kadın, kaldırımda telefonu ile oynarken kapkaça uğradı. Bisikletli kapkaççı kadının telefonunu alarak kaçmak istedi.

ARABAYSIYLA ÇARPTI

Ancak o sırada yolda seyir halinde bulunan bir sürücü aracıyla kaçmak isteyen kapkaççıya çarptı. Neye uğradığını şaşıran kapkaççı yerden kalkarak bisikleti bırakıp kaçmaya devam etti.

UÇAR TEKMEYLE YOLA SAVURDU

Sendeleyen ve dengesi bozulan kapkaççıya karşısından gelen bir genç de uçar tekmeyle müdahale etti. Yola savrulan kapkaççıya motosikletli ve yoldan geçen bazı vatandaşlar da tekme tokatla saldırdı.

ANBEAN KAMERALARA YANSIDI

Kapkaççının telefonu alması ve vatandaşların müdahalesi sonrası yakalanmasına ilişkin o anlar anbean çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

ÇOK SAYIDA BEĞENİ ALDI

Vatandaşların duyarlı davranması sonucu yakalanan ve başına gelmedik kalmayan kapkaççının videosu sosyal medyada çok sayıda beğeni aldı.

 

İlgili Haberler