Çeşme'deki fırtınanın tekneleri ve evleri emdiği an böyle görüntülendi. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı

Çeşme'deki fırtınanın tekneleri ve evleri emdiği an böyle görüntülendi. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı
İzmir'in Çeşme ilçesinde meydana gelen ve 16 kişinin yaralanmasına neden olan hortum büyük hasara yol açtı. Sahilde başlayıp sonrasında denize yakın alanlarda etkisini artıran hortum, birçok ev, araç ve teknede maddi hasar meydana getirdi. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İzmir'in Çeşme ilçesinde denizde meydana gelen hortum birçok tekne ve evde hasar yarattı. 16 kişinin yaralandığı doğal felaket sonrası AFAD ve itfaiye ekipleri bölgeye yardımda bulundu.

Alaçatı Port bölgesinde oluşan hortum nedeniyle bölgede vinç devrildi, bazı araçlar ters döndü ve bölgede hasar oluştu. Felaketin büyükylüğünü ise güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler gösterdi.

"OLDUKÇA FAZLA TAHRİBAT VAR"

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, "Daha önce İzmir'de görülmemiş bir vaka yaşandı. Bu oldukça kuvvetli bir hortum. Şimdi sahili gezdik. Özellikle Alaçatı Port bölgemizde araçları 8-10 metre havaya kaldırıp binaların üzerinden aşıp diğerlerinin üzerine atmış ve oldukça fazla araçta tahribat olduğu anlaşılıyor." ifadelerini kullandı.

"YERYÜZÜNDEKİ CENNET ÇEŞME, CEHENNEMİ YAŞADI"

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ise hortumun büyüklüğünü ifade etmek için, "Yeryüzündeki cennet Çeşme akşam 09.00 sularında cehennemi yaşadı." diye konuştu.

İlgili Haberler