Şampiyon yurda döndü

Şampiyon yurda döndü
CEV Avrupa Altın Ligi'nde ikinci kez şampiyon olan A Milli Erkek Voleybol Takımı yurda döndü

CEV Avrupa Altın Ligi''nde üst üste ikinci kez namağlup şampiyon olan A Milli Erkek Voleybol Takımı oyuncuları, yurda döndü.
Organizasyonda Dörtlü Final''in oynandığı Belçika''dan kalkan uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı''na gelen ay-yıldızlı kafile, bando takımı eşliğinde karşılandı.

A Milli Erkek Voleybol Takımı Başantrenörü Nedim Özbey ile oyuncular Burak Güngör, Adis Lagumdzija, Efe Mandıracı, Bedirhan Bülbül ve Oğuzhan Karasu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

FUTBOL MAÇI OLSA 70 BİN KİŞİ GİDER, TÜM HER TARAF YAZAR

Nedim Özbey, şampiyonluğa ulaştıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi.

"Çok teşekkür ediyoruz. Çocuklarımın böyle bir karşılamayı hak ettiklerini düşünüyorum. Çok zor bir turnuvadan namağlup şampiyon olarak çıkmak her babayiğidin harcı değil. Alkışlıyorum onları. Onlar benim hissimi yansıtıyor. Bu kupanın ismi defalarca değişti. Bu kupada 4 şampiyonluk elde ettim ama en değerlisi bu. Vatana ve millete hediye ediyoruz. Tarih yazdılar. Seyircisiz olduğu için anlatılamıyor. Futbol maçı olsa 70 bin kişi gider, tüm her taraf yazar. Sağ olun, teşekkür ederiz buraya geldiniz ama bu takımın hakkını verin lütfen. İstiklal Marşı''nı okutup birincilik elde eden bu çocukların hakkını teslim edin."


BURAK GÖNGÖR: HEDEFLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Takım kaptanı Burak Göngör, elde ettikleri şampiyonluğun önemine dikkat çekti.

"İkinci kez namağlup olarak bu kupayı buraya getirebilmek önemliydi. Sizleri buraya getirebildiğimiz için çok mutluyuz. Hedeflerimiz devam ediyor. İnşallah katlanarak artacak." AA