CHP yönetiminden İçişleri Bakanlığı kararına peş peşe tepkiler!

CHP yönetiminden İçişleri Bakanlığı kararına peş peşe tepkiler!
İçişleri Bakanlığı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) hakkında özel teftiş başlatmasına, CHP yönetiminden de peş peşe sert tepkiler geldi...

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İçişleri Bakanlığı''nın başlattığı ''terör'' teftişine sert yanıt verirken, CHP''li vekillerden de peş peşe tepki paylaşımları geldi.

ÖZGÜR ÖZEL: KENDİ AÇIKLAMANI KENDİN YALANLIYORSUN!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, karara ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "160 PKK''lı kaldı diyordun, şimdi 455 PKK''lı İBB''de çalışıyor diyorsun... Kendi açıklaman seni yalanlıyor ama sen utanmıyorsun" dedi.

KAFTANCIOĞLU: İLTİSAKLI ARAYANLAR AYNAYA BAKSIN

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Unutmayalım ki iktidar her sıkıştığında hep yaptığı gibi yalana, dolana sarılıyor. Terör örgütleriyle iltisaklı arayanlar aynaya baksın diyelim ve konuyu kapatıp işimize gücümüze bakalım" dedi. Kaftancıoğlu, "Biz çalışacağız siz, gideceksiniz. Az kaldı" diye yazdı.

''FETÖ, UYUŞTURUCU BARONLARI BİR ŞEY ÇAĞRIŞTIRIYOR MU SİZE?''

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek de sosyal medya hesabından şunları yazdı:

"FETÖ ile ortak operasyonlar yaptığınız zaman en sık kullandığınız yöntem gizli tanıklardı. Şimdi de mahkeme kararı olmadan birilerini terörist mi ilan ediyorsunuz? İltisak arıyorsanız aynaya bakacaksınız. FETÖ, uyuşturucu baronları, kumarhane kralları bir şey çağrıştırıyor mu size?"

TORUN: EFENDİSİNDEN FIRÇA YEMİŞ OLACAK Kİ...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu''ya seslenerek, şunları kaydetti:

"Sarayda pişen bu yemeği, milletin midesi kaldırmaz! İçişleri Bakanı, efendisinden fırça yemiş olacak ki 17 gün önce Meclis''te attığı iftiralarla ilgili bugün Erdoğan konuştuktan sonra adım atıyor. Terörle iltisaklı olanlar varsa şimdiye kadar neredeydin Süleyman Soylu!"

ÖZKOÇ: KAÇAMAYACAKSINIZ, YARGILANACAKSINIZ

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ise, Erdoğan''ı etiketleyerek yaptığı paylaşımında, "İBB’yi yedirmeyiz. Millet iradesine düşmanlara geçit yok! Kaçamayacaksınız, yargılanacaksınız!" diye yazdı.

ERDEM GÜL: İSTANBUL''UN HAKKI İSTANBULLULARA

Adalar Belediyesi Başkanı Erdem Gül ise İmamoğlu''nun açıklamasını alıntılayarak, "İstanbul''un hakkı İstanbullulara.." dedi.

İlgili Haberler