CHP'den aday gösterilmeyen isimlerden ilk tepki

CHP'den aday gösterilmeyen isimlerden ilk tepki
24 Haziran seçimleri için çalışmalarını sürdüren CHP'de milletvekili adayları listesi açıklandı. Liste bazı isimlerin yer almaması dikkat çekti.

CHP’nin listesinde kendisine yer bulamayan isimlerden ilk tepkiler gelmeye başladı. Barış Yarkadaş ve Eren Erdem sosyal medya üzerinden açıklamalar yaptı.

Barış Yarkadaş listeye girememesiyle ilgili olarak, “Partim 25 ve 26. Dönem MV. olma onurunu verdi. Üç yıl boyunca bu onura layık olmaya gayret ettim. Gnl. Bşk. Sn. Kılıçdaroğlu da demokrasi mücadelemizde tam destek verdi. Demokrasi ve özgürlük mücadelesine parlamento dışında devam edecek, partimizin iktidarı için çalışacağız” açıklamasını yaptı.

"LİSTEDE YOKUM EVET"

24 Haziran’da aday olamayacak olan Eren Erdem sosyal medyadan, “Ben CUMHURİYET HALK PARTİLİYİM. Partim bana 25 ve 26. Dönem Milletvekili olma onuru yaşattı. 27.dönem listesinde yokum. Ülkemde demokrasi için, kapı kapı gezerek mücadele edeceğim.Vekillik önemli değil.Önemli olan,Türkiye demokrasisidir. Çalışacağız! Kazanacağız. İlk durak Maraş!" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler