CHP'den Büyükşehir adaylarına provokasyon uyarısı!

CHP'den Büyükşehir adaylarına provokasyon uyarısı!
CHP, Büyükşehir Belediye Başkan adaylarına seçime kısa bir süre kala yapılabilecek provokasyonlar için uyarılarda bulundu!

CHP’de 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala bütün il ve ilçe örgütleri olası provokasyonlara karşı uyarılırken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da son haftaya girilmeden önce bazı büyükşehir adaylarını da tek tek arayarak aynı uyarıyı yaptığı ve dikkatli olunmasını istediği öğrenildi.

‘ÇOCUKLARINIZ ÜZERİNDEN PROVOKASYON YAPILABİLİR’ İDDİASI

Kılıçdaroğlu’nun çocuklar üzerinden bir provokasyon yapılabileceği yönünde duyumlar olduğunu ifade ettiği ve CHP’nin iddialı olduğu büyükşehir adaylarına “Kampanya dönemi bitene kadar çocuklarınızı gözünüzün önünden ve yanınızdan ayırmayın” önerisinde bulunduğu kaydedildi. Cumhuriyet’ten Mahmut Lıcalı’nın haberine göre Kılıçdaroğlu’nun adayların çocuklarının özellikle tek başına akşamları çıkmamaları konusunda da uyarıda bulunduğu ifade edildi.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı ve Muharrem Erkek imzasıyla yayımlanan bir yazıda daha önce bütün il ve ilçe örgütlerine provokasyon olabileceği yönünde uyarı yapılmıştı.

İlgili Haberler