CHP'den istifa eden 400 kişi AKP'ye katıldı. Törene aşiret liderleri damga vurdu

CHP'den istifa eden 400 kişi AKP'ye katıldı. Törene aşiret liderleri damga vurdu
CHP üyesi 400 kişi yerel seçimlere günler kala partisinden istifa ederek İstanbul'da düzenlenen törenle AKP'ye katıldı. Rozetleri AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe taktı.

Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) üye 400 kişi, toplu olarak partilerinden istifa ederek AKP saflarına katıldı. Yeni üyelere parti rozetlerini, AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe taktı.

ukj.jpg

TÖRENE AŞİRET REİSLERİ DE KATILDI

CHP’li 400 üyenin toplu olarak AKP’ye katılımı için tören düzenlendi. AKP İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen törende AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin yanı sıra Sultangazi Belediye Başkanı Abddurrahman Dursun, AKP Dışişlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Zafer Sarıkaya, Bitlis, Muş ve Adıyaman bölgelerinden Stürki Aşireti, Slokan Aşireti, aşiretin reisi Şeyh Abdülhafız Aydın ve Mehmet Bulut yer aldı.

h.jpg

"31 MART'TA EN GÜZEL SONUCU ALACAĞIZ"

Törende konuşan AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “Bugün burada temsilen başta Abdullah Hafız Bey olmak üzere kanaat önderlerimiz büyük bir kitleyi temsilen partimize geldiler. Burada küçük bir katılım töreni düzenlemek istedik. Onlara tekrardan hem temsil ettikleri kardeşlerimiz adına hem de kendilerine yuvalarına hoş geldiler, sefalar getirdiler diyorum. Türkiye, Cumhurbaşkanımız liderliğinde birçok konuda mesafe aldı. Eğitim, sağlık, güvenlik, özgürlük ve bireysel tercihlerimizin önündeki engellerin kaldırılmasından ulaşıma kadar yol aldık.

Hayat sürekli devam ediyor. Şehirlerimizi de sürekli canlı bir organizma olarak görüp hizmet etmeye, geliştirmeye gayret ettik. 5 senede bir ise vatandaşlarımızın huzuruna çıkıp yetki talep ediyoruz. Vatandaşımız da hem hükümet noktasında hem belediyeler noktasında yetkilerini bizlere verdiler. Biz de hizmete devam ettik. Bundan sonra da devam edeceğiz. Bu hizmet kervanında yüreğimiz, gönlümüz, kalbimizin her zaman kardeşlerimize açık olduğunu ifade ettik. Bu anlamda yüreğimizi birleştirerek 31 Mart seçimlerinde de sizlerle birlikte İstanbul’umuzda da en güzel sonucu alacağız” diye konuştu.

hmngdf.jpg

"BU YAŞAYACAĞIMIZ BİR MERDİVENDİR"

Kabaktepe konuşmasının devamında, “Kapımızın her zaman Türkiye iddiası için hizmet edecek tüm kardeşlerimize açık olduğunu ifade ediyoruz. Bizim de enerjimizi, coşkumuzu, inancımızı artıran bir program oldu. İstanbul için, ilçelerimiz için ve Türkiye’miz için çalışacağız. İstanbul’un son 5 yıldaki fetret dönemine yeniden değerli Abdullah Hafız Bey’in ifade ettiği gibi Cumhurbaşkanımızın söylemiyle ‘Yeniden İstanbul’ diyerek bu dönemde son vereceğiz.

Hem Abdullah Hafız Bey’in şahsında hem de değerli kanaat önderleri ve dernek başkanlarımızın şahsında emeği geçen belediye başkanımız, meclis üyemize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Türkiye’de de sizin desteğinizin hissedileceğine inanıyorum. İstanbul seçimleri açısından baktığımızda bu katılımınız bu seçim açısından değil, bizim ailemizin büyümesi, sizlerle omuz omuza yürümenin mutluluğunu daha büyük bir şekilde yaşıyoruz.

İstanbul seçimleri bu yaşayacağımızın bir merdivenidir. Asıl olan ise sonraki günlere hep birlikte yürümemizdir” ifadelerini kullandı.

Konuşmalardan sonra AKP’ye katılanlara AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AKP Dışişlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Zafer Sarıkaya ve Sultangazi Belediye Başkanı Abddurrahman Dursun tarafından rozetleri takıldı.

yhjm.jpg

hn-001.jpg

gh.jpg

İlgili Haberler