CHP'li Tuba Torun'dan Beşiktaşlıları ve Fenerbahçelileri yet vücut yapacak seçim vaadi

CHP'li Tuba Torun'dan Beşiktaşlıları ve Fenerbahçelileri yet vücut yapacak seçim vaadi
Avukat ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi olan Tuba Torun, sosyal medya hesabından Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu ve Beşiktaş Vodafone Park ile ilgili ilginç bir paylaşımda bulundu.

 

 

 

Avukat ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi olan Tuba Torun, resmi sosyal medya hesabı Twitter''dan şaşırtan bir paylaşımda bulundu. Torun yaptığı paylaşımda, “Şehrin ortasında stat olmaz. Kadıköy’de hiç olmaz. Hafta içi yani Perşembeleri hayli hayli olmaz. Erkek akıl ürünü gerçek bir ilkellik. Bu da tez bite” şeklinde açıklama yaptı. Avukat Torun, gelen tepkilerin ardından yaptığı paylaşımı sildi.

Torun daha sonra, "Şimdi Fenerbahçeli dostlarım aradı. Konu Aziz Yıldırım-Ali Koç ayrımına kadar gitmiş. Ben futboldan zerre anlamam. Takım tutmayı da bıraktım nicedir. Ama ortalık fena karışmış. Tamamen kentsel yaşam kalitesi adına yazdığım şahsi düşüncemin savaş çıkarması trajik” şeklinde açıklama yaptı.

Torun, bu paylaşımların ardındansa şu ifadeleri kullanarak paylaşımını kaldırdı:

"Çok fazla destek mesaj geldiğini de bilmenizi isterim çünkü trafik bir yana gerçekten insanlar evlerinde işyerlerinde zorlanıyor maç günlerinde. Ama çarşı pazar daha fazla karışmasın diye, siliyorum twiti. Umarım bir gün kavgasız gürültüsüz, nefretsiz barışçıl yarışlarımız olur.."

İşte o paylaşımlar: