Aykut Erdoğdu'nun bombaları arka arkaya patlayınca Mehmet Faraç'tan CHP'ye flaş öneri geldi

Aykut Erdoğdu'nun bombaları arka arkaya patlayınca Mehmet Faraç'tan CHP'ye flaş öneri geldi
Yeniçağ yazarı Mehmet Faraç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Siyasi ahlak yasası çıkarılmalıdır" dediği açıklamasını dikkat çeken bir mesaj ile Twitter'dan paylaştı.

Kılıçdaroğlu''nun "Siyasi ahlak yasası çıkaracağız.." vaadini son üç yılda defalarca dile getirdiğini belirten Faraç, "Bu vaat CHP''nin en önemli yol haritası olmalıdır. Sonuna kadar destekleyeceğiz bu çabayı. CHP bunu yapmazsa iktidarın skandalları ve rezaletlerinden hesap soramaz..." dedi.

Faraç''ın paylaştığı videoda Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

"Siyasi ahlak yasası çıkarılmalıdır. Siyasetin kirlilikten arınmasının hepimizin ortak arzusu olması gerekir. Siyaset kirlilikten arınmalı. Siyaset duru temiz olmalı. Hükümet aiyasetle vatandaş arasındaki güveni sağlamak, siyasetin de siyasetçinin itibarıunı tesis etmek için Türkiye Büyük Millet Meclisi''ne derhal siyasi ahlak yasası teklifinin getirileceğini taahhüt etmelidir."

NE OLMUŞTU?

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun bir süre önce ayrıldığı eşi, sosyal medya hesabından gece yarısı telefonuna kaydettiği Erdoğdu ile konuşmalarının kaydını paylaştı. 

Kayıtta Erdoğdu, Tuba Torun’un CHP Parti Meclisi’ne girmesi için Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu aradığını öne sürüyor. Erdoğdu, kurultay boyunca kendisi için oy topladığını vurguladığı Tuba Torun’un Parti Meclisi’ne girmesi için kendi adının silinmesi istediğini de anlatıyor.

Paylaşımın ardından geçtiğimiz günlerde evlendiği eşi Tuba Torun hastaneye kaldırıldı. Erdoğdu, eşi Torun’dan özür diledi.

Erdoğdu''nun eski eşi Özge Erdoğdu''dan çok konuşulacak ikinci bir paylaşım daha geldi. 

Yayımlanan ikinci videoda ise, başrol Tuba Torun oldu. Tuba Torun ile Özge Erdoğdu arasında geçtiği öne sürülen ses kaydında, Torun''un "Dolarla milletvekili oluyorlar, ben burada sabahtan akşama kadar kadın hakları diye yırtınıyorum" dediği duyuluyor.

İlgili Haberler