CHP’li Özgür Özel’den Soylu’ya: “Kulağını da çekecekler dikkatini de”

CHP’li Özgür Özel’den Soylu’ya: “Kulağını da çekecekler dikkatini de”
CHP’li Özgür Özel, AKP’li yöneticilerin vatandaşa verilen sözleri unuttuğunu söyledi. Özel, “Ne olur?” ifadesiyle oy isteyen Bakan Süleyman Soylu için, “Oyunu alırken alıyorsun, sonra sırtını dönüyorsun. Senin kulağını da çekecekler, dikkatini de” dedi.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında partisinin adaylarına destek olan CHP TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel, Malatya Hekimhan’da vatandaşlara seslendi. Özgür Özel, yerel seçimlerde vatandaşların memleketleri için en doğru kararı vereceklerine inandığını belirterek, “31 Mart’ın ardından, bu ülke toprakları içerisinde hep beraber kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Yarınlara umutla bakan, bu umut siyasetine Hekimhan da destek olacak” diye konuştu.

“BİZİ SEÇMEZSENİZ MAHVOLDUNUZ”

Malatya’da gerçekleştirdiği ziyaretleri sosyal medya hesabından da paylaşan Özel, hükümetin vadedeceği bir şeyinin kalmadığını, bu nedenle vatandaşları korkutarak oy devşirmeye çalıştığını ifade etti. Özel, “Vadedeceğim bir şey yoksa korkutmam lazım. Bizi seçmezseniz mahvoldunuz. 5 belediye kaybetmemek için yapılacak iş mi bu? Bunu bir yerden hatırlarız...” mesajını paylaştı.

“OYUNU ALIP SIRTINI DÖNENLER”

AKP’li yöneticilerin, her seçim öncesi vatandaşa verdiği sözleri, seçimleri kazandıktan sonra yerine getirmekten kaçtığına vurgu yapan Özel, “Bu seçim, bu kadar yokluğa yoksulluğa karşı, bir kulak çekme, bir sarı kart gösterme, ‘Yettiniz canıma’ deme seçimidir.” dedi. Özel, “Ne olur?” ifadesiyle oy isteyen Bakan Süleyman Soylu için ise “Oyunu alırken alıyorsun, sonra sırtını dönüyorsun. Bu vatandaşı perişan ediyorsun, senin kulağını da çekecekler, dikkatini de” ifadelerini kullandı.