Fenerbahçeliler boşuna durumdan vazife çıkardılar. Polisin ne suçu var

Fenerbahçeliler boşuna durumdan vazife çıkardılar. Polisin ne suçu var
Çiftlik Bank davasının sanığı Mehmet Aydın'ın ağabeyi Fatih Aydın İstanbul'a getirildi. Aydın'ın Fenerbahçe formalı fotoğrafları ise tepkilere neden oldu.

Çiftli Bank davasını sanığı Mehmet Aydın''ın Uruguay''da tutuklu bulunan ağabeyi Fatih Aydın, İstanbul''a getirildi. Aydın, havalimanında görüntülendi. Uruguay''da teslim alınan Fatih Aydın, Türkiye''ye getirilmek üzere uçağa bindirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ile Interpol-Europol Daire Başkanlığı polisleri eşliğinde Aydın''ı taşıyan uçak, Brezilya''nın Sao Paulo kentinden havalandıktan sonra dün saat 18.15''te İstanbul Havalimanı''na indi. Fatih Aydın, Türkiye''ye girişinin ardından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uçakta gözaltına alındı. Mehmet Aydın, daha sonra havalimanında bulunan adli tabiplikte sağlık kontrolünden geçirildi.

FENERBAHÇE FORMASI DİKKAT ÇEKTİ

İstanbul Havalimanı Şube Müdürlüğü''ndeki işlemlerinin ardından Fatih Aydın, Vatan Caddesi''ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesindeki Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü''ne götürüldü. Aydın''ın emniyetteki işlemleri sürüyor. Fatih Aydın''ın havalimanında uçaktan indirilerek, pasaport kontrolünden geçirilmesi ve sağlık kontrolüne götürülmesi kameraya yansıdı. Aydın''ın Fenerbahçe formalı fotoğrafları taraftarların tepkisine neden oldu.

“İÇİŞLERİ BAKANI ACİLEN AÇIKLAMA YAPMALI”

Eski Fenerbahçe yöneticisi Metin Sipahioğlu "Çiftlikbank dolandırıcısı şahsiyet ülkeye siyah tişört ile geliyor ve kameraların karşısına Fenerbahçe forması ile çıkartılıyor. Çok net ki; 3 Temmuz''u kurgulayan FETÖ''cüler halen temizlenememiş ve bizimle uğraşıyor. @EmniyetGM @TC_icisleri @tcbestepe acilen açıklama yapmalı!" paylaşımında bulundu.

RIDVAN DİLMEN’DEN TEPKİ

Rıdvan Dilmen ise “İnsanların vicdanını rahatsız eden bir dolandırıcının üzerindeki tişörtün çıkarılıp Fenerbahçe formasıyla teşhir edilmesini sağlayanları ve buna izin verenleri Fenerbahçe müzesini gezmeye davet ediyorum! Tüm Fenerbahçe taraftarının pazar günkü Kayserispor maçına çubuklu formayla gelmesini öneriyorum!" paylaşımında bulundu.

İlgili Haberler